Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!

Fotbal Internațional Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20935943/2/ron-2.jpg


Cristiano Ronaldo e foarte aproape să semneze cel mai mare contract din istoria fotbalului, anunţă, miercuri, spaniolii de la Marca.
 
Calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar alături de naţionala Portugaliei, Cristiano Ronaldo stă cu gândul şi la cariera personală, iar din ce în ce mai multe zvonuri din presa internaţională îl dau pe superstarul lusitan foarte aproape de saudiţii de la Al Nassr. Ceea ce părea imposibil în urmă cu câteva luni, când Ronaldo îmbrăca tricoul lui United şi părea că mai are un cuvânt important de spus în fotbalul mondial, prinde contur odată cu oferta astronomică pe care saudiţii i-au făcut-o lui CR7.
 
Potrivit celor de la Marca, Al Nassr, de nouă ori campioană în Arabia Saudită, a ajuns la un acord cu Cristiano Ronaldo pentru un contract pe doi ani şi jumătate, iar cifrele înţelegerii, dezvăluite de jurnaliştii spanioli, sunt ameţitoare: Ronaldo ar urma să încaseze 200 de milioane de euro anual, sumă la care se adaugă, evident, alte bonusuri din publicitate, dar şi sume legate de performanţele portughezului pe teren. Dacă va semna, CR7 va câştiga 500 de milioane de euro în 36 de luni, sumă echivalentă cu cel mai mare contract din istoria Sportului Rege, peste cel semnat de Kylian Mbappe cu Paris Saint-Germain în această vară.
 
Cum a ajuns Ronaldo în situaţia de a se gândi la o retragere în fotbalul saudit? În primul rând, portughezul a rămas foarte nemulţumit de situaţia şi condiţiile de la United odată cu venirea lui Erik ten Hag, dar şi de faptul că nicio echipă de top din Europa nu s-a interesat cu adevărat de serviciile sale. Chiar dacă a fost legat, la nivel de zvonuri, de un transfer la Chelsea sau unul la Bayern Munchen, ambele foste campioane ale Europei au considerat că salariul mare şi vârsta înaintată reprezintă argumente împotriva mutării.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri