Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Superliga Publicat pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21596095/1/sumudica.png

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB este bine cunoscut de întreaga lume a fotbalului românesc. Cele două echipe se războiesc de ani buni în privinţa siglei, palmaresului, mărcii „Steaua” . 

Instanţa a stabilit că FCSB a folosit palmaresul din perioada 2003 - 2017 fără drept. Această lovitură reprezintă o nouă victorie a celor de la CSA Steaua în războiul pe care îl poartă de ani de zile cu formaţia din Superliga.

În urma apariţiei deciziei în spaţiul public, Marius Şumudică a ieşit din nou la rampă şi a lansat mai multe săgeţi către echipa patronată de Gigi Becali, chiar înainte de derby-ul Rapid - FCSB.

„Steaua este echipa Ministerului Apărării, Dinamo este echipa Ministerului de Interne, iar Rapid este echipa Ministerului de Transporturi. Eu asta am spus şi nu stau să zic că are dreptate domnul Talpan, domnul Gigi Becali, domnul Mustaţă şi aşa mai departe. Nu intru în polemici şi sunt sincer.

Eu am spus doar ce se întâmpla pe vremea mea. Nu pot să comentez nici de atacul lui Talpan la adresa lui Ilie Năstase. Pe domnul Ilie Năstase nu-l cunosc personal şi ştiu doar că a fost o legendă a tenisului mondial. Nu pot să comentez.

A venit şi îmbrăcat în general. Păi ce legătură are Ilie Năstase cu FCSB dacă a venit îmbrăcat în general? Nu ştiu. Eu îl respect pe domnul Ilie Năstase.

Îl respect cum respect şi performanţa FCSB-ului. Am văzut că au câştigat, acum, primul lor titlu din istorie. M-au ajuns din urmă. Suntem la egalitate acum”, a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

Rapid o întâlneşte pe FCSB duminică, cu începere de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul ultimei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

FCSB a primit deja trofeul pentru câştigarea Superligii după partida cu CFR Cluj, pierdută cu 1-0. La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua echipă campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de bucureşteni.

Duelul de duminică este unul doar pentru orgolii, având în vedere situaţia celor două formaţii.

Rapidul se află pe ultimul loc în play-off, fără nicio victorie, după ce la finalul sezonului regular pornea ca principala contracandidată a FCSB-ului la titlu. Chiar în ultima etapă, giuleştenii s-au impus cu 4-0 în faţa „roş-albaştrilor” pe Arena Naţională.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele