Ultima oră
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”

NEWS ALERT | Dennis Man şi Valentin Mihăilă, OUT de la Parma?! Informaţia momentului în fotbalul românesc

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21607141/1/profimedia-0869549600.jpg

Parma a promovat în Serie A, după ce a terminat pe primul loc sezonul de Serie B.

Dennis Man a fost cel mai bun jucător al formaţiei italiene, iar Valentin Mihăilă a fost şi el, fără dar şi poate, piesă de bază în angrenajul echipei.

Cei doi internaţionali români şi-ar dori să continue la Parma şi în stagiunea viitoare, dar se pare că oficialii italieni nu trag cu dinţii de Man şi Mihăilă.

Giovanni Becali a anunţat că negocierile au intrat în impas, iar cei doi au toate şansele să o părăsească pe Parma!

”Nu! Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuţii, am avut două-trei discuţii, nu ajungem la un numitor comun.

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condiţiile pe care ni le oferă Parma, ci în condiţiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali, la Fanatik.

Roel Vaeyens declarase anterior că se poartă negocieri cu mai mulţi jucători, printre care Man şi Mihăilă. Directorul sportiv al Parmei a mai precizat că în momentul în care vor exista noutăţi, acestea vor fi comunicate.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele