Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman

Fotbal Romania Publicat pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21596210/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

Corvinul Hunedoara a revenit în prin planul fotbalului românesc. Divizionara secundă a cucerit Cupa României, după o finală câştigată la penalty-uri, contra celor de la Oţelul Galaţi.

Pe lângă asta, clubul este foarte aproape să schimbe forma de organizare, lucru ce i-ar permite să aibă drept de promovare.

La revenirea pe prima scenă nu va contribui însă golgheterul Marius Coman (27 de ani), care s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe. El a semnat liber de contract, deoarece acordul cu cei de la Corvinul expiră la finele lunii iunie.

Atacantul format la juniorii lui CFR Cluj a atras atenţia covăsnenilor, care l-au convins să semneze şi să joace sub comanda antrenorului german Bernd Storck

„Mulţumim, Marius Coman!

Sosit în vara lui 2022 la #Hunedoara, Marius Coman a devenit, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei noastre, pentru care a fost şi cel mai bun marcator în anul revenirii în Liga a doua!

Sezonul actual, Marius a evoluat, în total în 36 de partide oficiale, în campionat şi în Cupă, reuşind să puncteze de 16 ori (10 goluri în Liga a doua, 6 în Cupa României), bifând 2.997 de minute pe teren - cele mai multe din lotul nostru!

Acum, cu o Cupă a României în palmares, Marius Coman va face pasul spre SuperLigă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi mulţumim pentru tot ce a realizat în aceşti ani, în tricoul echipei noastre!

"Se încheie cel mai frumos capitol din cariera mea de până acum! Am trăit la Corvinul doi ani plini de emoţie şi realizări. Noi nu am fost doar o echipă, am fost o familie, iar asta s-a văzut şi pe teren, unde am reuşit o performanţă istorică! Mă bucur că am avut şansa de a face parte din această poveste şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au avut încredere în mine! Poate cândva drumurile noastre se vor interesecta din nou! Hai CORVINUL", a spus fostul nostru număr nouă.

Multă baftă, Marius! Hai, Corvinu'! ” , au anunţat cei de la Corvinul, pe pagina de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele