Ultima oră
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”

Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an

Stranieri Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21595032/1/man.jpg

Dennis Man a avut un sezon fantastic la Parma, unde a pus umărul la promovarea în Serie A. Atacantul român a marcat 11 goluri şi a livrat 6 pase decisive în 32 de partide disputate în actuala ediţie din Serie B.

Echipa nou-promovată în Serie A vrea să îi prelungească acordul lui Man, care expiră în vara lui 2025, dar atacantul de 25 de ani cere două milioane de euro salariu anual. Parma nu vrea să îl piardă gratis anul viitor, astfel că îşi doreşte să îi ofere un nou contract cât mai repede.

"Prelungirea contractului lui Dennis Man, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în drumul către Serie A, continuă să ţină capul de afiş la Parma. După cum se ştie, atacantul român mai are contract până pe 30 iunie 2025, iar Parma îşi doreşte să îi prelungească înţelegerea cât mai repede cu putinţă, pentru a nu-l pierde gratis într-un an.

Man a cerut o mărire de salariu şi îşi doreşte două milioane de euro pe an, pentru a semna prelungirea. Mai multe informaţii sunt aşteptate în săptămânile următoare, înainte de Campionatul European din Germania, care bate la uşă, unde Man va fi participa alături de naţionala României.", notează Parma Live.

"Clubul îşi doreşte să încheie cu prelungirea lui Dennis Man cât mai curând posibil, pentru a evita prelungirea a discuţiilor şi posibilitatea de a pierde gratis un jucător cheie, într-un an. Au fost deja întâlniri între club şi agentul jucătorului, Giovanni Becali, şi vor urma altele în viitorul apropiat.", scriu şi cei de la Forza Parma.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele