Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Răsturnare de situaţie. Edi Iordănescu, susţinătorul celor de la CSA Steaua: ”Păcatul invidiei e de când se naşte omul din burta mamei”

FCSB Publicat pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21506536/1/edi.png

Edward Iordănescu, care este în prezent selecţionerul primei reprezentative, a fost antrenorul echipei FCSB în perioada august 2021 - noiembrie 2021. Gigi Becali, patronul ”roş-albaştrilor”, a vorbit despre preferinţele selecţionerului României.

Omul de afaceri a spus că Edi Iordănescu nu ar fi de partea FCSB-ului, ci un susţinător al grupării CSA Steaua.

Mai mult decât atât, Becali a subliniat că cei care susţin CSA Steaua Bucureşti au adoptat această poziţie pentru că au un dinte împotriva lui.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a precizat că nu va urmări meciul ”tricolorilor” la Campionatul European din Germania decât cu o singură condiţie.

”Păcatul invidiei e de când se naşte omul din burta mamei”

”Este stelist, dar este cu CSA. Eu aşa cred că e cu CSA. Mai glumim, mai alea, dar în privinţa asta chiar cred că ţine cu CSA, nu cu FCSB. Eu aşa cred. Nu ştiu, e treaba lor. Edi nu este un om răutăcios. Nu cred că are împotriva mea, dar majoritatea sunt împotriva mea şi atunci normal că ţin cu CSA.

E legea firii. Este instinctul. Ei ştiu asta. Dacă-i întrebi ei zic că da, dar sunt împotriva FCSB e Steaua. De ce? Pentru că sunt eu acolo. Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua. Păcatul invidiei e de când se naşte omul din burta mamei. Te naşti cu el.

Este un păcat şi nici măcar nu poţi să-i dai prea mare vină, te naşti cu el şi e greu să-l controlezi”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

”Dacă joacă copiii mei. Dacă e acolo Coman mă uit, ţin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul din copiii mei. Dacă niciunul din copiii mei nu joacă, nu mă interesează. Eu nu plâng la mormânt străin.

(n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la EURO, n-ai văzut că şi aseara aia trebuia să o prindă. Fac ei ce fac şi îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. Unde e toată familia la meci? E omenie, e omenie. Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo. Parcă văd mai multă prietenie şi bucurie acolo”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele