Ultima oră
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi
VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale
EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament
VIDEO | „Sunt liber la vară”. Anunţul făcut de Gicu Grozav imediat după meciul cu UTA VIDEO | „Sunt liber la vară”. Anunţul făcut de Gicu Grozav imediat după meciul cu UTA
Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A, la volei masculin Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A, la volei masculin
VIDEO | CSO Voluntari, ultima semifinalistă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Victorie în decisivul cu CSU Sibiu VIDEO | CSO Voluntari, ultima semifinalistă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Victorie în decisivul cu CSU Sibiu

Reacţia lui Gică Hagi după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională, taxată. ”Taică-su face un circ acolo cu vocabular de 150 de cuvinte”

Echipa nationala Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

Gheorghe Hagi şi-a manifestat public nemulţumirea la adresa selecţionerului Edward Iordănescu pentru decizia de a nu îl convoca pe Ianis Hagi pe lista stranierilor pentru meciurile României din startul preliminariilor pentru EURO 2024.

  • Meciurile României din preliminariile EURO se văd pe Prima TV!

”Regele” a spus că fiul său nu contează pentru Iordănescu junior, în ciuda declaraţiilor făcute de acesta în perioada în care Ianis a fost accidentat. Radu Banciu a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la naţionala României.

”Să se ducă Hagi la naţională şi să îl convoace dacă vrea (n.r. pe Ianis Hagi), atât timp cât e altcineva acolo. Ce, trebuie să fie popular Ianis Hagi că taică-su vorbeşte urât la Farul, pe ce alte criterii? Taică-su face un circ acolo cu vocabular de 150 de cuvinte pe lună şi trebuie să-l vedem pe fiu-su la naţională.

Nu au carismă, nici Hagi, nici Dan Petrescu, cel puţin ca persoane actuale. Când au fost fotbalişti e altă discuţie, nu pot trăi nici ei din amintiri 100 de ani, ceea ce sunt astăzi nu e convenabil. S-a dus epoca aia când ne scoteau în stradă.”, a spus Radu Banciu, în emisiunea Notele lui Banciu.

Discursul tranşant al lui Gheorghe Hagi

”Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duşi de emoţie. Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naţionale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puţin, aşa am citit eu.

Acum Ianis e sănătos, joacă puţin pentru că nici nu poate juca mai mult. Eu am văzut, sau toată România a văzut, adevărul e că n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară.

Eu, ca fost jucător, ca om de fotbal, vin şi spun: Ianis nu e important pentru selecţioner. Dacă era important, cu siguranţă era cel puţin pe lista stranierilor. Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipseşte la prima acţiune.

Simplu, îmi dau seama că nu e important pentru selecţioner. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară! Asta înseamnă că nu contează pentru echipa naţională. E o realitate, nu e important pentru echipa naţională!”, a declarat Gheorghe Hagi pentru Digi Sport.

De la revenirea pe teren după accidentare, Ianis Hagi a jucat pentru Rangers în 5 meciuri oficiale (3 de campionat şi două de cupă), în care a adunat 88 de minute. Două goluri în 23 de selecţii a strâns Ianis pentru naţionala României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri