Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Sorin Cârţu dă de pământ cu jucătorul Craiovei după remiza cu "U" Cluj: "Nu te înţeleg. Trebuie să te impui!"

Superliga Publicat pe 11 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21489543/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Universitatea Craiova nu traversează o perioadă prea bună. Oltenii au o singură victorie în ultimele 7 meciuri de campionat, iar în ultima etapă au remizat cu U Cluj, scor 2-2, după ce au condus la pauza cu 2-0.

Sorin Cârţu, legenda formaţiei din Bănie, a fost dezamăgit de evoluţia jucătorilor pregătiţi de Ivaylo Petev, dar mai ales de Nicuşor Bancu, fundaşul stânga cu 34 de prezenţe în naţionala României.

„M-am uitat şi la Bancu, este jucătorul nostru numărul 1, este cel mai important şi bun jucător. Da nu poţi să fii cu capul atât de mare în timpul unui joc, să te expui atât de mult şi la nişte greşeli personale şi să nu ai o atitudine de lider, aşa cum te percepe toată lumea şi cum te vrem să fii la echipa asta.

Să te impui asupra lor şi să faci un echilibru în ceea ce înseamnă prestaţia acestor jucători. La ceea ce se întâmplă, sunt şapte etape din care am luat şase puncte, din astea şapte etape, patru s-au jucat acasă. Deci patru ai jucat acasă şi trei în deplasare şi acasă nu am câştigat niciun meci.

Nu îl înţeleg cum nu poate să se impună în faţa lor şi ca coechipier şi ca prieten şi ca valoare. Bă sunt peste voi, ascultaţi-mă. Să nu mai spun ceea ce arată echipa asta, cum era în ultimele minute. Eram sigur când a ieşit Houri că s-a pierdut total din ce a însemnat dinamica ofensivă a echipei noastre”, a spus Sorin Cârţu, conform Fanatik.

Sorin Cârţu, impresionat de un singur jucător

Houri (28 de ani) a marcat primul gol al Universităţii Craiova din meciul cu "U" Cluj şi a mai avut câteva faze interesante.

„Houri a fost într-o zi bună, a mai dat şi golul din penalty. A căutat profunzimea, a intrat în combinaţii, dar şi lui i s-a terminat benzina pentru că vine după nişte accidentări. S-a făcut uitat, nu regretam că nu e Mitriţă în teren la partidă respectivă la cum arăta echipa.

Nu a mai fost decât o ocazie, centrare foarte frumoasă cu Bancu. Îi spun lui Bancu să fie mult mai dur cu ei, mult mai implicat. Concentrare şi să le ceară acest lucru” , a mai spus Sorin Cârţu pentru sursa citată.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele