Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Ultimă oră! Anghel Iordănescu cere ca un jucător din Superligă să fie naturalizat pentru 2024: ”Luaţi-l! Jucătorii noştri trebuie să îşi ridice nivelul”

Superliga Publicat pe 5 dec 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21411542/1/ior.jpg
Anghel Iordănescu a declarat că România ar avea nevoie la EURO 2024 de un jucător italian din lotul echipei Oţelul Galaţi.
 
Juri Cisotti este cel care ar trebui să fie naturalizat, în opinia lui Anghel Iordănescu. Jucătorul a avut nişte prestaţii bune în ultimele partide jucate şi a reuşit să marcheze al doilea gol pentru Oţelul în meciul cu FCSB, scor 2-0.
 
De asemenea, Iordănescu a subliniat că jucătorii români trebuie să se ridice la nivelul de pregătire al acestui campionat european. 

”Luaţi-l! Jucătorii noştri trebuie să îşi ridice nivelul”

”Nu ştiu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul doi. Luaţi-l şi naturalizaţi-l! Eu cred, revin la jucătorii noştri, jucătorii noştri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european.
 
Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, şi-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obţinut această calificare trebuie să-şi ridice şi nivelul de pregătire şi de exprimare”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele