Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Valeriu Iftime a răbufnit după ce Bogdan Andone a dat de înţeles că ar pleca de la Botoşani: ”Aduc altul!”

Superliga Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21490821/1/iftime.jpg

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Oaspeţii au marcat de două ori în numai cinci minute, iar gazdele au jucat în zece din minutul 73 şi au egalat în minutul 90.

La Arad, UTA a deschis scorul împotriva cursului jocului. Oaspeţii au trimis în bară, în minutul 19, prin Romario Benzar, iar Friday Adams a ratat o ocazie mare în minutul 21, când a respins bine portarul gazdelor, Florin Iacob. Pe acest fond, Căpuşă a primit în careu de la Manuel Freitas şi a înscris în minutul 33, iar arădenii au intrat la pauză cu avantaj minim pe tabelă.

După pauză, Enzo Lopez a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 51, iar în minutul 56 acelaşi Lopez i-a pasat lui Mitrov, în careu, acesta a călcat mingea şi Gabriel David a înscris pentru 2-1. În minutul 73 arbitrul George Găman i-a acordat cartonaş roşu arădeanului Ibrahima Conte, după ce acesta îl călcase intenţionat pe Eduard Florescu, căzut pe teren. Găman acordase iniţial doar cartonaşul galben, însă a schimbat decizia după ce a fost chemat la margine de către arbitrii din camera VAR.

În minutul 85 Florin Iacob a scos incredibil un lob al lui Kaprof şi gazdele au reuşit să egaleze printr-un jucător abia intrat pe teren. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap la un corner, în minutul 90 şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

La finalul meciului, Valeriu Iftime a oferit mai multe declaraţii. Finanţatorul moldovenilor i-a reproşat lui Răzvan Duca al doilea gol încasat. Mai mult decât atât, afaceristul a vorbit şi despre declaraţia lui Bogdan Andone, care a spus că va analiza poziţia lui la club. 

”Aduc altul!”

”Trist, pentru că trebuia să câştigăm azi. Am avut meciul în mână, superioritate, apoi Bogdan nu ştiu ce a vrut să facă cu 14 fundaşi centrali. Noi am jucat de la egal la egal, chiar mai bine şi e păcat. Adică am avut... Eram cumva într-o formă bună şi e păcat. Asta e şi mergem mai departe, dar azi am pierdut două puncte mari de tot şi am mai pierdut puncte cu UTA şi acasă. 

Eu credeam că-i bat înaintea meciului, iar la 1-0 pentru ei ştiam că putem reveni, că jucam mai bine. Echipa a jucat bine, păcat de greşeala de portar, dar dacă n-ai portar. E o greşeală de portar acolo, nu are nicio treabă Bogdan. 

Dacă era treaz Ducan, prindea mingea aia, că pe aia o luam şi eu, nu trebuie să ai şcoală de portari pentru aia. Greşeala e impardonabilă la portar acolo, nu? Să aduc un portar bun să nu mai facă asemenea greşeli monumentale. Mai aducem un portar, acum sunt mai hotărât decât oricând. Azi, Răzvan a greşit. Greşelea e a lui mai mult decât a echipei”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

UTA Arad are 31 de puncte şi ocupă poziţia a 11-a în clasament, iar FC Botoşani face 19 puncte şi ocupă, în continuare, penultimul loc în Superligă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele