Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Veşti grozave la FCSB: MM Stoica anunţă revenirea jucătorului de 1.5 milioane de euro!

FCSB Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20934568/1/ada.jpg


Iulian Cristea (28 de ani) e aproape de revenirea pe teren! Accidentat în startul meciului Muntenegru - România, din 11 iunie, stoperul FCSB-ului s-a antrenat alături de colegii săi şi va putea ajuta echipa în luna ianuarie, la reluarea SuperLigii după pauza competiţională de iarnă.
 
În momentul în care lui Cristea i s-a pus diagnosticul de ruptură a ligamentului anterior de la genunchiul drept, oamenii din staff-ul medical al celor de la FCSB se aşteptau ca fundaşul central să fie apt de joc undeva în luna februarie. Însă Cristea a reuşit să dea peste cap cele mai optimiste aşteptări şi s-a refăcut, practic, într-un timp record pentru o astfel de accidentare, revenind de ceva timp la antrenamentele conduse de Mihai Pintilii.
 
Totuşi, chiar dacă stoperul e refăcut complet, medicii de la FCSB nu vor să-şi asume niciun risc în cazul lui Iulian Cristea, mai ales că Pintilii are trei opţiuni viabile (Dawa, Tamm, Haruţ) în zona centrală a apărării. Astfel, Cristea va fi reintegrat pas cu pas pentru a nu risca o recidivă, iar din ianuarie va fi gata de joc:
 
"S-a antrenat normal, a făcut anternament din primul până în ultimul minut şi Cristea. Aici e şi altceva. Un jucător care vine după o accidentare şi e refăcut complet, trebuie ca perioada petrecută de la operaţie până şi-a revenit complet să mai fie parcursă o dată pentru a recăpăta forma sportivă. Mai are nevoie! Cred eu că, dacă nu vom fi forţaţi de împrejurări, va începe să joace din ianuarie", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
 
Cotat la 1.5 milioane de euro, Cristea a fost un jucător important pentru FCSB în sezonul 2021/2022, strângând 35 de meciuri şi două goluri în toate competiţiile. Odată revenit, el se va lupta cu Joyskim Dawa şi Jonas Tamm pentru un loc în centrul defensivei, dar ar putea reprezenta o soluţie şi pentru cel de mijlocaş închizător, cel pe care Edward Iordănescu l-a trimis la Podgorica, în meciul cu Muntenegru.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele