Ultima oră
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova
Coreea de Sud protestează după o greşeală la ceremonia de deschidere a JO. Organizatorii au confundat Sudul cu Nordul Coreea de Sud protestează după o greşeală la ceremonia de deschidere a JO. Organizatorii au confundat Sudul cu Nordul

Viorel Moldovan nu vede o echipă capabilă sa îi pună probleme FCSB-ului în lupta pentru titlu: "Toate sunt de acelaşi nivel" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21490025/1/viorel-moldovan-123.png

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

Formaţia bucureşteană este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

La finalul meciului, aflaţi în studioul Fotbal Show, Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu s-au contrazis pe subiectul FCSB.

Florin Răducioiu este de părere că "roş-albaştri" trebuie să dea dovadă de o altă atitudine atunci când intră pe teren, deoarece nu reuşesc să finalizeze cu gol ocaziile şi în această situaţie riscă să piardă puncte.

"Este o mare problemă pe care trebuie să o rezolve, este nevoie de mai multă răutate. Este o echipă care dacă nu reuşeşte să închidă meciurile vor avea tot timpul probleme după părerea mea şi riscă chiar să şi piardă anumite meciuri.

FCSB nu dă impresia că spulberă totul, cum a fost Farul Constanţa anul trecut, când prin jocul lor extraordinar de ofensiv creau ocazii de gol şi înscriau peste doua goluri de meci. Campionatul nu este decis, e clar că mai sunt multe de jucat, se înjumătăţesc punctele." , a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Prima Sport.

De cealaltă parte, Viorel Moldovan pare convins că FCSB va câştiga titlul în acest sezon, menţionând că nu vede o echipă capabila să învingă liderul la zi din Superliga.

"Toate echipele sunt de acelaşi nivel. Eu nu văd aşa mari probleme. La finalizare, cam toţi au probleme în campionatul românesc. Nu poţi să spui că vezi o echipă căreia daca îi dai spaţiu, cum te prinde, cum te curentează.

Au cel mai bun atac, cea mai puternică defensivă, despre ce vorbim. Ok, sunt astfel de meciuri când nu ai inspiraţie la finalizare, când mai ratezi. Se întâmplă o dată, de două ori. Dar nu se întâmplă la infinit" , a spus fostul atacant al naţionalei României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele