Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

100% Ibra: "Din păcate, mă plătesc doar ca jucător!" Ce a declarat "arogantul" Zlatan după revenirea senzaţională cu Juventus

AC Milan Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19414547/1/ibra.jpg

AC Milan s-a impus în derby-ul cu Juventus, scor 4-2, după o revenire senzaţională "declanşată" de un gol al lui Zlatan Ibrahimovic.

Torinezii au condus cu 2-0 în debutul reprizei secunde, după golurile lui Rabiot (47) şi Cristiano Ronaldo (53), dar Milan a avut nevoie de doar 5 minute pentru a întoarce scorul.

Ibrahimovic a marcat din penalty în minutul 62, după care a pasat decisiv la golul egalizator al lui Kessie (66), iar Leao a făcut 3-2 în minutul 67. În minutul 80, Rebic a înscris pentru 4-2, care a fost şi scorul final.

După partidă, Ibrahimovic (38 de ani) a oferit o declaraţie marcă înregistrată.

"Sunt preşedinte, antrenor şi jucător, dar din păcate mă sunt plătit doar ca jucător.

Dacă Milan mă aducea în septembrie, am fi câştigat titlul cu siguranţă!

Situaţia de aici este ciudată, din păcate pentru fani. Păcat că probabil asta e ultima perioadă în care mă pot vedea jucând live"
, a declarat Ibrahimovic după AC Milan - Juventus 4-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele