Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

123credit.ro a deschis primele patru birouri fizice în anul 2023

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21475789/2/comunicat-de-presa-birouri-2023.png

După securizarea unei investiţii de 3 mil. de euro în octombrie 2022 şi lansarea noilor campanii de branding şi marketing în martie 2023, platforma de credite 123credit.ro şi-a continuat procesul de dezvoltare şi extindere la nivel naţional pe parcursul anului trecut şi prin deschiderea a 4 birouri fizice.

Sistemul 123Credit facilitează aplicarea şi obţinerea unui credit, punând la dispoziţia publicului o platformă uşor de utilizat, care adună într-un singur loc toate ofertele de credit şi unde clienţii pot selecta creditul dorit, compara şi aplica direct online pentru oferta de finanţare potrivită pentru profilul şi nevoile sale.

Prin deschiderea birourilor fizice se închide practic un cerc al serviciilor 123credit.ro, care defineşte un ecosistem unde clienţii să aibă garanţia că vor găsi toate răspunsurile, sfaturile cele mai potrivite şi ajutorul direct şi constant de la un capăt la altul al procesului de obţinere a unui împrumut.

Birourile 123Credit sunt organizate sub forma unor hub-uri de credite unde, după experienţa avută în mediul digital, clienţii îşi continuă procesul de obţinere a creditului sub asistenţa şi îndrumarea unui broker de credite dedicat.

Alături de birourile din Bucureşti, Cluj şi Oradea, planurile de extindere a reţelei de hub-uri de credite va continua şi în 2024, în plan fiind deschiderea a până la 10 noi birouri.

Pe lângă birourile fizice, 123Credit are o reţea naţională de specialişti în creditare şi intermediere financiară, care acoperă în prezent  28 de judeţe şi 38 de oraşe.

“Oamenii valoroşi sunt atraşi de proiecte valoroase, iar dinamica anului 2023 nu reprezintă decât o confirmare a valorii pe care modelul nostru o aduce în industrie, atât prin investiţiile în tehnologie de ultimă generaţie care ajută brokerii să performeze, să fie mai eficienţi şi să ofere servicii ireproşabile clienţilor,  cât şi prin interesul deosebit pe care îl acordăm pentru continua dezvoltare personală şi profesională a brokerilor din reţea. Astfel, oamenii buni vor deveni şi mai buni, fiind doar o chestiune de timp până când îşi vor atinge maximul de potenţial al carierei, alături de noi” Ionut Verzea, Director General al retelei de brokeri 123Credit.

Într-o lume şi o economie în continuă mişcare şi transformare, cu o filozofie centrată în jurul nevoii clienţilor, 123Credit vine să integreze în profesia de broker de credite noile tehnologii, alcătuind mixul perfect între online şi offline, toate acestea creând o experienţă fluidă şi rapidă pentru oricine se află în căutarea creditului potrivit.

O listă completă cu brokerii 123Credit puteţi găsi şi pe site-ul lor: https://123credit.ro/consultanti-credite

“2023 a fost anul în care a început consolidarea reţelei naţionale de brokeri, echipei alăturându-se unii dintre cei mai buni specialişti în domeniul brokerajului de credite şi intermedierii financiare din România.

Astfel am reuşit să ducem brokerajul de credite la nivelul următor,  prin crearea mixului perfect între platforma 123credit.ro, unde clienţii pot selecta creditul dorit, compara oferte şi aplica pentru o finanţare de oriunde, din confortul casei sau în pauza de cafea de la birou şi serviciul de intermediere de credit clasic, faţă în faţă cu clientul.

În plus, prin procesul de creştere, consolidare şi deschidere de birouri fizice 123credit.ro, creăm şi un spaţiu profesionist şi primitor, unde orice broker să beneficieze de suportul celor mai noi instrumente digitale care să-i uşureze munca şi să îi sporească eficienţa, iar nu în ultimul rând creăm un spaţiu unde brokerii să se simtă acasă şi parte integrată a unei construcţii care ţinteşte să transforme brokerajul de credite din România.” Sebastian Piu, Co-fondator şi Managing Partner al 123Credit.

Material susţinut de 123credit.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele