Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

14 suporteri au fost reţinuţi, majoritatea pentru că au folosit fumigene la PSG – Maccabi Haifa

Champions League Publicat pe 26 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20899621/1/twitter-1.jpg

14 persoane au fost reţinute, marţi seară, majoritatea în incinta stadionului Parc des Princes, în timpul meciului din Liga Campionilor dintre Paris Saint-Germain şi Maccabi Haifa, scor 7-2, informează AFP, citând surse din Poliţie.

Dintre fanii respectivi, majoritatea au fost reţinuţi pentru că au folosit fumigene. O persoană a fost reţinută pentru că a furat de la suporterii israelieni şi una pentru ultraj.

Meciul era considerat de înalt risc şi pentru partidă au fost mobilizaţi 800 de membri ai forţelor de ordine.

PSG a învins cu scorul de 7-2 Maccabi Haifa, în grupa H a Ligii Campionilor. Partida a fost întreruptă la scurt timp după start, timp de două minute, din cauza fumigenelor aruncate de fanii echipei oaspete.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri