Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

3 jucători, OUT înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB!

FCSB Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21002456/1/fcsb-2023.jpg

FCSB a luat o decizie surprinzătoare cu privire la partida cu CFR Cluj, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică, de la ora 21:00. Patronul Gigi Becali a hotărât să îl scoată din lot pe Billel Omrani, fotbalist pe care l-a adus greu la echipă, pe care îl dorea de foarte mult timp.

Becali a luat această decizie, conform GSP, pentru că nu e mulţumit de modul în care a evoluat în partida cu Farul, de runda trecută, pierdută, dar şi atitudinea pe care o afişează atacantul la antrenamente a forţat această decizie.

Dacă Billel Omrani nu va fi în lot în partida cu CFR Cluj, va fi al treilea jucător important pe care FCSB nu va miza în marele derby cu campioana României, în categorie mai fiind şi Dawa şi Florinel Coman, amândoi suspendaţi.

FCSB a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru!

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru a-l ceda pe Darius Olaru, împărţită într-un milion de euro pentru împrumut încă din iarna curentă şi alte 4 milioane achitate pentru transferul definitiv în vară.

Totuşi, patronul celor de la FCSB a refuzat oferta pentru că încă mai speră ca echipa sa să câştige campionatul. În plus, Becali nu a fost mulţumit nici de plata eşalonată pe care dorea să o facă echipa respectivă.

”Am avut ofertă pe Olaru, de 5 milioane. Îmi dădeau un milion acum şi 4 în vară, când era opţiune obligatorie. Nu ştiu de unde era oferta, habar n-am. Am zis că pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate, n-am acceptat.

Nu vreau 4 milioane în 4 ani, că n-am nevoie de bani. Vreau clar: un milion acum, două milioane peste 6 luni şi două milioane peste alte 6 luni. Puteam să-l dau împrumut pe Olaru până în vară, să-l închiriez cu un milion, dar e jucător important, pierzi campionatul fără el”, a declarat Gigi Becali.

Un gol şi 4 pase de gol a reuşit Darius Olaru (24 de ani) în 21 de meciuri, în actualul sezon, în Superligă. 5,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olaru, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele