Ultima oră
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică
Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”
Belgianul Jasper Philipsen a câştigat etapa a 16-a a Turului Franţei

Belgianul Jasper Philipsen a câştigat etapa a 16-a a Turului Franţei

5 secrete ale unui bărbat sportiv, super activ şi carismatic

Special Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21366485/2/primasport-2.jpg

Dacă vrei să descoperi câteva secrete ale unui bărbat carismatic, poţi găsi în cele de mai jos un set de tehnici care te ajută să devii astfel, într-o perioadă scurtă de timp. Carisma este o calitate de invidiat la un bărbat, un mod al acestuia de a fi şi de a se prezenta celorlalţi. Ea poate fi definită ca un set de abilităţi pe care un bărbat le are pentru a influenţa şi fermeca pe cei din jur. 

Puterea carismei este mare şi se poate dezvolta. Carisma este efectul produs de un om asupra altuia, un flux de energie. Ea trece dincolo de seducţie, este vorba despre capacitatea de a comunica, de a transmite emoţii, empatie, voinţă, încredere în sine, integritate, prezenţă de spirit, scepticism sănătos şi tărie de caracter.

5 secrete să devii carismatic şi să laşi o impresie care nu poate fi uitată

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21366485/4/primasport-1.jpg

Probabil ai văzut oameni care pot atrage atenţia de la orice şi în final să lase o impresie care nu poate fi uitată. Oricine poate fi capabil să-şi dezvolte carisma, sau să înveţe părţile acesteia care îi vor oferi posibilitatea de a avea succes în multe domenii ale vieţii.

Pentru a fi un astfel de om, trebuie să înveţi partile importante al carismei ce includ:

  • Abilitatea de a fi un bun ascultător, observator, de a studia bine orice situaţie înainte de a acţiona, de a acorda atenţie şi respect oamenilor
  • Capacitatea de a fi dezinteresat, de a avea o viziune clară şi o energie pozitivă
  • Talentul de a inspira pe alţi oameni să creadă în obiectivele tale
  • Efortul de a-i face pe oameni să se simtă bine în timpul interacţiunilor
  • Atitudinea relaxată, postura corectă, vocea caldă şi zâmbetul sunt alte abilităţi importante, care îi fac pe oameni să se simtă confortabil
  • Capacitatea de a te simţi puternic şi de a oferi o senzaţie de control şi încredere.

Un bărbat caristmatic este capabil să lase o impresie pozitivă, să-i farmece pe oameni cu simţul umorului şi glume. Toată lumea adoră să fie în preajma unui om care îi face pe oameni să zâmbească. Prin urmare, foloseşte glume adecvate, fii implicat, gândeşte de două ori înainte de a vorbi.

Pentru a fi carismatic trebuie să fii inteligent din punct de vedere emoţional, să-ţi comunici deschis emoţiile şi sentimentele. Fii sincer, cald, deschis şi nu-i face pe oameni să se simtă inconfortabil.

Un om caristmatic este pozitiv, optimist şi foarte expresiv, vorbeşte clar şi relaxat, are haine adecvate pentru a face o impresie încrezătoare şi emană o aură care atrage precum un magnet. El îşi sporeşte energia prin diferite mijloaace, dar şi prin găsirea echilibrului interior. Se spune că atunci când nu te simţi bine ca om, nu pari în regulă în faţa altora. Prin urmare, trebuie să te asiguri că menţii un echilibru în toate aspectele vieţii tale şi să dai impresia că nu-ţi lipseşte energia.

Cu parfumul Dolce Gabbana The One poţi avea o energie mai bună, o stare de dispoziţie fresh, cu note subtile de grapefruit, coriandru, busuioc, ghimbir, cardamom, tabac şi floare de portocal. Acest parfum are şi note senzuale de cedru şi chihlimbar şi astfel te pune în evidenţă şi îţi conferă carismă, eleganţă, un aer sofisticat de netăguit în orice situaţie.

Un bărbat carismatic are multe calităţi, dar nu este încrezut şi arogant. El are o atitudine optimistă, de lider prin felul său de a fi, este diferit de alţi oameni într-un mod pozitiv, se conectează cu oamenii prin legături emoţionale şi îi inspiră să creadă mereu în ei înşişi, în viitorul lor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele