Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

9 fotbalişti de la Gaz Metan, liberi de contracte! Suporterii medieşeni au anunţat jucătorii care au reziliat contractele

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20604495/1/gaz-metan-3.jpg

Nouă jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost declaraţi liberi de contract, aceştia renunţând la toate salariile restanţe, anunţă site-ul suporterilor medieşeni.

"Este oficial: În urmă cu câteva minute, nouă jucători au fost declaraţi liberi de contract, aceştia renunţând la toate salariile restanţe. Aceştia au la dispoziţie 5 zile pentru a-şi găsi un nou angajament, în caz contrar se vor întoarce la Mediaş", scrie sursa citată.

Cei 9 jucători sunt: Răzvan Horj, Răzvan Trif, Mihai Lixandru, Vlad Morar, Gabriel Matricardi, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu şi Ioan Filip. Un alt jucător care a plecat este Yuri, transferat la CFR Cluj.

Gaz Metan Mediaş se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii fiind neplătiţi de mai multe luni. Echipa medieşană, aflată pe locul 14 în Liga 1 Casa Pariurilor, va întâlni Dinamo, vineri, în etapa a 27-a.

Ilie Poenaru, gata să părăsească şi el corabia

Ilie Poenaru a luat decizia să plece şi el de la Gaz Metan Mediaş, dar în funcţie de anumite aspecte. Unul dintre ele este legat de câţi jucători vor mai părăsi echipa în perioada următoare, pentru că mulţi îşi doresc să devină liberi şi să îşi găsească alte angajamente. În cazul în care în zilele următoare Gaz Metan se va despărţi de 3-5 jucători, atunci Ilie Poenaru va ridica mâna şi va pleca.

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Look Sport, Ilie Poenaru a confirmat, astfel, cele speculate în presă zilele trecute, legat de situaţia sa contractuală la Gaz Metan şi o condiţie din câteva, care îl mai ţin la echipă.

O să fac şi eu ce fac jucătorii. În momentul de faţă sunt aici, la Mediaş, la dispoziţie, dar în momentul în care îmi mai pleacă 3-4-5 jucători, e clar că eu nu mai pot sta”, a comentat scurt acest subiect Ilie Poenaru, la Look Sport.

Intervenţia lui Ilie Poenaru, de la Fotbal Show

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt