Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

A fost ales arbitrul meciului Rapid – FC Voluntari

Superliga Publicat pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21415413/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-6.jpg

Arbitrul Iulian Călin va conduce la centru partida FC Rapid – FC Voluntari, care se va disputa, sâmbătă, în etapa a 19-a a Superligii.

Călin v fi ajutat la cele două linii de George Florin Neacşu şi Adrian Vornicu. Arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache.

În camera VAR se vor afla Sorin Costreie şi Claudiu Marcu, iar observatori vor fi Andrei Ioniţă şi Eduard Alexandru. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45.

Cu adevărat nobil! Gest umanitar superb pregătit pentru meciul dintre Rapid şi FC Voluntari

Meciul Rapid – Voluntari, transmis în direct la Prima Sport 1, sâmbătă, de la 20:45, va fi o ocazie pentru promovarea unei acţiuni umanitare demne de cea mai fină nobleţe.

ONG-ul ”FDP - Protagonişti în educaţie” va promova o campanie de responsabilizare socială, care îşi propune să atragă atenţia asupra copiilor DISLEXICI (cei care fac greşeli de scriere, confuzie de litere, inversări de litere etc.).

Mesajul campaniei ”FAMILIAR NU ÎNSEAMNĂ ŞI CLAR!” atrage atenţia asupra problemelor de învăţare cu care se confruntă copiii dislexici.

Fotbaliştii Rapidului vor evolua împotriva Voluntariului cu tricouri speciale, în care numele giuleştenilor sunt scrise intenţionat greşit, pentru ca în semn de solidaritate cu copiii dislexici comentatorii să poată să sesizeze aceste greşeli şi să ajute la promovarea campaniei.

Deoarece nu au decât numere pe tricou, ilfovenii nu vor putea pregăti tricouri speciale la fel ca rapidiştii. Ei vor intra doar pe teren la începutul meciului cu 11 tricouri albe, cu care îi vor saluta pe ”alb-vişinii”, îmbrăcaţi la fel, înainte de startul partidei. La finalul confruntării, tricourile respective vor fi semnate şi scoase la licitaţie pentru a obţine bani în scopul ajutorării copiilor dislexici.

Rapid Bucureşti, FC Voluntari şi Liga Profesionistă de Fotbal sunt parteneri FDP în această campanie nobilă.

Donaţiile se pot face prin intermediul site-ului fdpsr.ro şi prin SMS la numărul de telefon 8844 cu mesajul ”AJUT”. Valoarea sumei este de doi euro pe lună şi poate fi oprită tot printr-un SMS trimis la acelaşi număr.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele