Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

”A fost cel mai bun”. Dan Petrescu, impresionat de un jucător român din Superliga

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21082550/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-27-02-2023-1.jpg

Partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul va avea loc, duminică, de la 21:00, pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

CFR Cluj este ”condamnată” la victorie pentru a sta aproape de Farul Constanţa, echipa de primul loc. Băieţii lui Dan Petrescu sunt pe pe locul secund, cu 33 puncte, fiind la 2 puncte în spatele dobrogenilor.

Dan Petrescu a analizat partida şi a evidenţiat atacul oltenilor, fiind remarcat Andrei Ivan, pe care îl vede ca cel mai bun jucător al echipei pregătite de Eugen Neagoe.

 

”Ei au avut ceva jucători la naţională, dar parcă nu aşa mulţi ca noi. Au avut timp mai mult să se pregătească, au avut jucătorii la dispoziţie.

(n.r. Andrei Ivan) E golgheterul echipei în ultimii ani, nu doar anul ăsta. A fost cel mai bun jucător de la Craiova. E şi într-o formă bună în campionat. Clar, cel mai bun jucător al lor. Au foarte mulţi jucători buni de atac”
, a spus Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

În acest moment, echipa lui Mihai Rotaru se află pe locul 4 în play-off, cu 28 de puncte, fiind la 7 puncte în spatele celor de la Farul. Distanţa faţă de lider nu este atât de mare, dar în play-off sunt meciuri doar cu echipe puternice, iar misiunea de a câştiga fiecare meci este una dificilă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele