Ultima oră
Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru” Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”

”A fost cel mai bun”. Dan Petrescu, impresionat de un jucător român din Superliga

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21082550/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-27-02-2023-1.jpg

Partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul va avea loc, duminică, de la 21:00, pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

CFR Cluj este ”condamnată” la victorie pentru a sta aproape de Farul Constanţa, echipa de primul loc. Băieţii lui Dan Petrescu sunt pe pe locul secund, cu 33 puncte, fiind la 2 puncte în spatele dobrogenilor.

Dan Petrescu a analizat partida şi a evidenţiat atacul oltenilor, fiind remarcat Andrei Ivan, pe care îl vede ca cel mai bun jucător al echipei pregătite de Eugen Neagoe.

 

”Ei au avut ceva jucători la naţională, dar parcă nu aşa mulţi ca noi. Au avut timp mai mult să se pregătească, au avut jucătorii la dispoziţie.

(n.r. Andrei Ivan) E golgheterul echipei în ultimii ani, nu doar anul ăsta. A fost cel mai bun jucător de la Craiova. E şi într-o formă bună în campionat. Clar, cel mai bun jucător al lor. Au foarte mulţi jucători buni de atac”
, a spus Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

În acest moment, echipa lui Mihai Rotaru se află pe locul 4 în play-off, cu 28 de puncte, fiind la 7 puncte în spatele celor de la Farul. Distanţa faţă de lider nu este atât de mare, dar în play-off sunt meciuri doar cu echipe puternice, iar misiunea de a câştiga fiecare meci este una dificilă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele