Ultima oră
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat

”A fost fault înainte să marcheze Coman. S-a uitat foarte bine Colţescu!”. Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu le închid gura celor de la FCSB ǀ VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 10 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21418220/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fotbal-club-fcsb-sa-superliga-superbet-10-12-2023.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

Clujenii au început tare meciul din Gruia şi Târnovanu a respins şutul lui Avounou, în minutul 1, iar în minutul 7 Tachtsidis a reuşit să deschidă scorul, cu un şut din careu. Oaspeţii au revenit şi au egalat pe tabelă în minutul 26, când Florinel Coman a trimis o pasă perfectă şi Darius Olaru a înscris. Răzvan Sava a scos şutul lui Şut, din minutul 40, pentru ca pe final de repriză Olaru să se accidenteze, după un duel cu Avounou şi să fie înlocuit.

În minutul 51, Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele. Bucureştenii au pus presiune şi au ratat prin Băluţă şi Compagno, au dominat repriza secundă, însă CFR putea da lovitura în minutul 88, prin Juricic, care a trimis pe lângă poartă. 

După meci, Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au fost prezenţi la Prima Sport, unde au tras mai multe concluzii. Cei doi au analizat şi faza controversată de la golul superb marcat de Florinel Coman.

Moldovan şi Răducioiu susţin că decizia a fost corectă, iar golul superb al şeptarului de la FCSB trebuia anulat. 

”Cu tot respectul pentru antrenorul de la FCSB, îi înţeleg frustrarea. Să marchezi un gol aşa superb şi mie mi-ar părea rău. Şi chiar îmi pare rău că nu a fost validat golul lui Florinel Coman. Acest gol a fost anulat, mare păcat, dar premergător golului, cred că, totuşi, a fost fault la Creţu acolo”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

”Repet, a fost fault. Eu zic că e o decizie corectă. S-a uitat foarte bine şi Colţescu. Echipa care merită să câştige ar fi fost FCSB. Ok, CFR a avut un început bun, dar nu poţi să joci doar 20 de minute. FCSB merita să câştige, păcat că acest gol a fost anulat. Am văzut o echipă a FCSB-ului care a încercat mereu să câştige”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport. 

S-a încheiat 1-1 şi FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele