Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

A fost nevoie de cinci etape. Prima victorie a lui Ruben de la Barrera pe banca Viitorului. ”Rezultatul e consecinţa jocului”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19493753/1/bare.jpg

Viitorul Constanţa a câştigat categoric, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, scor 4-1. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, atunci când fotbaliştii pregătiţi de Ruben de la Barrera conduceau deja cu 3-0.

Pentru spaniolul Ruben de la Barrera este prima victorie în Casa Liga 1. Au fost necesare cinci etape pentru a se înfăptui acest lucru. Tehnicianul a fost mulţumit de rezultat, dar a tras un semnal de alarmă pentru meciul viitor, în care elevii săi o vor înfrunta pe campioana CFR Cluj.

”Am marcat încă din prima repriză, multe goluri. Am văzut ce încercăm să jucăm, în sfârşit. Rezultatul e consecinţa jocului. Fotbalul e ce e. În repriza a doua, Astra a jucat mai bine, a presat mai mult. Dar am avut ocazii, însă nu am reuşit decât un gol.

Romario Benzar? E în formă, pregătit, o să-l vedem curând. Nu are nevoie de mult timp să se adapteze, aşa că probabil săptămâna viitoare va intra. Nu l-am auzit pe Gică Hagi strigând în tribune. Eu stau pe bancă, fac ce am de făcut. Suntem fericiţi că am învins azi, a fost ceva tensiune pe bancă.

Trebuie să jucăm la fel cu CFR Cluj. Trebuie să jucăm la fel, de fapt, şi peste o lună. Au fost emoţii azi, că nu aveam încă nicio victorie. În anumite momente ale jocului, şi azi a fost dificil pentru noi”, a spus tehnicianul spaniol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele