adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

A fost recuperat ceasul furat a lui Robert Lewandowski

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20824632/2/profimedia-0714988420.jpg

Fotbalistul polonez Robert Lewandowski, vedetă a FC Barcelona, a rămas fără ceas în tiimp ce acorda autografe la intrarea în stadionul grupării spaniole, însă obiectul a fost recuperat, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

Furtul a avut loc joi după-amiază, când atacantul a sosit cu maşina la Camp Nou şi s-a oprit în faţa suporterilor pentru a le acorda autografe. Atunci, un tânăr s-a apropiat şi a furat ceasul de pe încheietura mâinii fotbalistului.

Alertată la ora locală 16.30, poliiţa l-a prins pe tânărul de 19 ani în mai puţin de o oră, care încă avea asupra lui ceasul şi se ascundea în tufişuriile din apropierea stadionului.

Tânărul a fost arestat pentru “furt cu violenţă”, a precizat poliţia. Fapta a fost calificată drept “furt cu violenţă” din cauza felului în care a fost luat ceasul de la jucător, chiar dacă fotbalistul nu a fost agresat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20824632/3/twitter.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele