Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

A fost recuperat ceasul furat a lui Robert Lewandowski

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20824632/2/profimedia-0714988420.jpg

Fotbalistul polonez Robert Lewandowski, vedetă a FC Barcelona, a rămas fără ceas în tiimp ce acorda autografe la intrarea în stadionul grupării spaniole, însă obiectul a fost recuperat, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

Furtul a avut loc joi după-amiază, când atacantul a sosit cu maşina la Camp Nou şi s-a oprit în faţa suporterilor pentru a le acorda autografe. Atunci, un tânăr s-a apropiat şi a furat ceasul de pe încheietura mâinii fotbalistului.

Alertată la ora locală 16.30, poliiţa l-a prins pe tânărul de 19 ani în mai puţin de o oră, care încă avea asupra lui ceasul şi se ascundea în tufişuriile din apropierea stadionului.

Tânărul a fost arestat pentru “furt cu violenţă”, a precizat poliţia. Fapta a fost calificată drept “furt cu violenţă” din cauza felului în care a fost luat ceasul de la jucător, chiar dacă fotbalistul nu a fost agresat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20824632/3/twitter.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele