Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

A găsit Dan Petrescu explicaţia pentru o nouă ruşine? ”Orice campioană, indiferent din ce ţară e, are ADN-ul ei!”

CFR Cluj Publicat pe 20 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20782900/1/dan-petrescu-1.jpg

Până şi campioana Andorrei, Inter Club d'Escaldes, reprezintă o provocare grea pentru campioana României, CFR Cluj. Cel puţin asta susţine Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor, înaintea confruntării din preliminariile Conference League, turul al 2-lea, a treia competiţie europeană din punct de vedere valoric.

”Bursucul” s-a plâns, în stilul său caracteristic, că orice meci cu o echipă campioană, chiar dacă vine din San Marino sau Gibraltar, este foarte greu.

”Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e uşor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, şi restul sunt internaţionali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce ţară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeţi rezultatele, nu mai sunt diferenţe mari, nu mai sunt echipe mici şi echipe mari. E un meci foarte greu şi trebuie să-l pregăteşti foarte bine.

Normal, diferenţa e mare. Şi armenii aveau jucători de naţională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se ştie niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, ştiu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experienţă. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că îşi joacă şansa, o şansă mai mică, dar o joacă. Toţi jucătorii vor da 200%. În retur ei au speranţe mari, pentru că e la altitudine mare şi toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra şi vor juca pe contraatac şi faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferenţa care era înainte. Nu e chiar aşa. Nicio echipă care a câştigat campionatul nu e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câştigam toate meciurile, ăsta e obiectivul”, a transmis Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă premergătoare meciului cu Inter Club d'Escaldes.

CFR Cluj începe aventura în preliminariile Conference League joi seară, de la 20:30, când are programată partida tur din runda a 2-a, cu Inter Escaldes, de pe teren propriu, din Ardeal. Confruntarea se vede LIVE pe Prima Sport 2, dar şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele