Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

”A găsit un sistem foarte bun”. Adrian Ursea, lăudat, după victoria cu Rennes

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20020571/1/adrian-ursea-nice.jpg

Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a învins, vineri, cu scorul de 2-1, formaţia Rennes, în etapa a XXVII-a campionatului Franţei.

Pentru Nice au marcat Amine Gouiri '19- penalty şi Daniliuc '58, iar pentru Rennes a punctat Martin Terrier '39. Tehnicianul român a fost lăudat pentru tactica gândită.

"Alexis Claude Maurice (22 de ani), în cele din urmă, a reintrat în apele lui la Nice, la 18 luni de la transferul de la Lorient. Adrian Ursea a găsit un sistem foarte bun în care l-a făcut din mijlocaş central care oscila între linii, ca închizător, în cel mai avansat mijlocaş în sistemul 4-3-3", se arată în publicaţie Getfrenchfootballnews.

Nice este pe locul 12 în clasament, graţie victoriei cu Rennes, care o scoate din zona periculoasă a clasamentului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele