Ultima oră
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul! VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul!
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

A început 30 Rock pe Prima TV. Serialul de comedie se vede de luni până vineri, de la ora 19:30

Special Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21336025/2/rock.png

Două episoade din serialul 30 Rock au fost oferite pasionaţilor săi, în direct! Publicul a avut astfel ocazia ca, în loc să urmărească un episod deja filmat şi editat, să urmărească în timp real intriga serialului, care se desfăşura în faţa ochilor lor!

Aşa cum consemna şi Alec Baldwin, dinamicul interpret al personajului Jack Donaghy, într-un interviu, echipa serialului dăruia cu mândrie aceste Show Live -uri publicului său! Printre vedetele invitate să condimenteze serialul cu prezenţa lor, în aceste două episoade, au fost Matt Damon şi Jon Hamm. Pentru că, în toate Statele Unite, între coasta de est şi coasta de vest există diferenţe de fus orar, actorii au jucat, în direct, două reprezentaţii, câte una pentru fiecare coastă! Urmarea? O experienţă cu succes, datorită celor 6,7 milioane de curioşi adunaţi în faţa televizoarelor!

Audienţa de spectatori în rândul grupului de vârstă 18-49 de ani, ţinta preferată a agenţilor de vânzări de publicitate, a cunoscut o creştere de 43% doar pentru o seară!

Ai #30rock de luni până vineri, ora 19:30, la Prima TV

#PrimaTV #30rock #NuRata #serial #comedie

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele