Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

A început şi războiul psihologic pentru titlu. Dan Petrescu, atacat de un oficial al Craiovei: "Maestru în manipularea alibiurilor. Nu s-ar potrivi la Craiova!"

Superliga Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408493/1/dan-petrescu.jpg


Victoria Craiovei la Cluj, 3-2, a aprins lupta pentru titlul din Casa Liga 1 şi a dat startul unui mic război psihologic între cele două părţi. După ce Dan Petrescu şi-a numit rivalii mari favoriţi la coroană şi a transmis că oltenii au meci uşor la Mediaş, replica a venit de la Marcel Popescu.
 
Preşedintele clubului din Bănie îl consideră pe Dan Petrescu "un maestru în manipularea alibiurilor" şi face referire la stilul defensiv al lui SuperDan, despre care spune că nu ar avea loc la Craiova, unde suporterii nu ar fi de acord doar cu rezultate bune, ci ar dori şi un stil spectaculos de joc: "Dan Petrescu este un maestru în manipularea alibiurilor. Este un antrenor bun, dar cu un profil care nu s-ar potrivi la Craiova. Merge la 1-0 şi publicul nostru este adeptul unui meci de 5-4. De unde ştie el că noi avem meci uşor?", a declarat Marcel Popescu, la Oltenia TV.
 
Etapa viitoare, CFR merge la Giurgiu, pe terenul pe care FCSB a pierdut cu 3-2, de la 2-0, iar Craiova are deplasare la Mediaş, echipă care s-a despărţit de nu mai puţin de opt jucători. Iar Marcel Popescu crede că nu există loc pentru meciuri uşoare în acest play-off: "Eu cred că cel mai corect ar fi ca fiecare să îşi vadă de ograda lui. Dacă vom fi campioni, vom reuşi pe forţele proprii. Orice meci trebuie tratat cu maximă responsabilitate. Mergem la Mediaş, o echipă care a încurcat Astra, la Giurgiu, unde FCSB a pierdut", a mai punctat oficialul oltenilor, pentru sursa citată.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele