Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

A încetat din viaţă arbitrul celebrului meci Tyson – Holyfield, din 1997

Box Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20942832/1/tms.jpg


Arbitrul american de box Mills Lane, care s-a aflat în ring la celebrul meci Mike Tyson – Evander Holyfield, din 1997, a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani, a anunţat Nevada Boxing Hall of Fame.
 
“Nevada Boxing Hal of Fame plânge decesul marelui arbitru Mills Lane”, se arată pe site-ul Nevada Boxing Hall of Fame.
 
Fostul arbitru a murit la Reno. El era căsătorit şi avea doi copii.
 
Lane, fost puşcaş marin şi pugilist, era cunoscut pentru celebrul îndemn rostit înaintea meciurilor: “Let’s get it on!”. Arbitru respectat, el a devenit celebru fiind a treia persoană din ring la meciuul Tyson – Holyfield din 1997, la care Tyson a fost descalificat pentr că a muşcat urechea stângă a adversarului său.
 
Mills Lane a fost arbitru şi la meciul de 89 de secunde din 1995, de la Las Vegas, dintre Tyson şi Peter McNeeley, la care acesta din urmă a fost descalificat pentru că managerul său a sărit în ring.
 
Licenţiat în drept, Mills Lane a fost şi procuror şi judecător. Palatul justiţiei din Reno îi poartă numele.
 
Lane a fost şi protagonistul unui reality show, “Judge Mills Lane”, emisiune care a avut patru sezoane, încheindu-se în 2001.
mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele