Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

Manchester United Publicat pe 21 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21355540/1/bobby-charlton-manchester-united.jpg

Sir Bobby Charlton, legendă a echipei Manchester United şi a naţionalei Angliei, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 86 de ani, informează BBC.

Familia fostului fotbalist a anunţat că legendarul englez a trecut în nefiinţă “în linişte, sâmbătă dimineaţa”.

El a murit înconjurat de famlie, care a mulţumit tuturor celor care au contribuit la îngrijirea bărbatului şi celor care l-au iubit şi l-au susţinut.

“Cerem să se respecte intimitatea familiei”, se menţionează într-un comunicat.

Îm noiembrie 2020, famiilia anunţa că Bobby Charlton a fost diagnosticat cu demenţă.

Charlton a juca în 106 meciuri pentru naţionala Angliei şi a înscris 49 de goluri, recorduri la momentul respectiv pentru Anglia.

La United a evoluat timp de 17 ani şi a câştigat trei titluri naţionale, Cupa Campionilor Europeni şi Cupa Angliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri