Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21584856/1/badea.jpg

Valentin Badea (41 de ani) a fost un nume sonor al fotbalului românesc în urmă cu aproape două decenii. Fostul atacant a jucat pentru FCSB sfertul de finală ale Cupei UEFA din 2006, contra celor de la Rapid.

Badea s-a apucat între timp de politică. El s-a înscris în PSD şi candidează pentru un post de consilier local al Municipiului Alexandria. Pe listă se află şi Florea Voicilă, un fotbalist important din Teleorman.

Retras din activitatea de jucător în 2013, Badea a deschis în 2015 o academie ce numără 300 de copii.

Fostul atacant speră să îşi îndeplinească un proiect de suflet: o bază sportivă moderă în Alexandria.

”Sunt foarte prins la Alexandria cu proiectul meu de suflet. Am academia din 2015, am crescut de la an la an, am ajuns la un număr de 300 de copii şi încerc să mă dezvolt în continuare.

Am concesionat în urmă cu doi ani un teren de la Primăria Alexandria, am reuşit să-mi iau autorizaţiile de construcţie, mi-am făcut proiectul, tot, acum aşteptăm finanţare din fonduri europene, din parteneriate, donaţii, sponsorizări. Să vedem cum o să reuşesc să mă apuc de acest proiect. Sunt dispus la orice discuţie şi asociere”, a spus Badea, la început de an, pentru cei de la GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele