Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

A jucat la Cupa Mondială din Qatar, dar a fost refuzat de Dinamo. ”Mi-a şi fost ruşine să-i spun jucătorului”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21353977/1/profimedia-0742639978.jpg

Collins Fai şi-a dorit reîntoarcerea la Dinamo, dar şefii grupării bucureştene s-au opus mutării, cu toate că jucătorul a participat la Cupa Mondială din Qatar.

Fundaşul camerunez a evoluat în toate partidele jucate de naţionala sa la Campionatul Mondial, iar în trecut a fost jucătorul lui Dinamo. Fai a fost descoperit de Gigi Mulţescu în 2013, când în urma unei selecţii cu 100 de jucători a ieşit în evidenţă, iar ”câinii” nu au stat mult pe gânduri şi au semnat cu jucătorul.

”Ştiu că Mulţescu a spus despre el că n-a mai văzut aşa calităţi fizice la un jucător. După probe, Anghelache m-a chemat imediat să semnăm contractul şi acum cred că este cel mai bun fundaş dreapta din România”, a spus impresarul Cristian Hossu, cel care l-a descoperit pe Fai.

A jucat la Cupa Mondială din Qatar, dar a fost refuzat de Dinamo

Jucătorul de 31 de ani este liber de contract, după ce s-a despărţit de Al-Tai şi a vrut să revină la Dinamo, dar şefii ”câinilor” au refuzat propunerea făcută de Cristian Hossu. Impresarul a fost deranjat de modul în care i s-a răspuns la propunere şi nu poate să înţeleagă cum un jucător care a evoluat la Cupa Mondială nu o poate ajuta pe Dinamo.

”Collins m-a contactat şi m-a întrebat dacă pot să întreb la Dinamo, că ar vrea să revină, i-a rămas echipa în suflet. Eu am vorbit, mai departe, la Dinamo. Nu vreau să dau nume, spun atât, am contactat doi oameni din conducere şi am rămas dezamăgit.

Şi aici nu fac referire la faptul că nu sunt interesaţi de Fai, poate nu au nevoie, au alte socoteli, e treaba lor, dar m-a deranjat felul în care am primit răspunsul. Un nu ferm şi un emoticon. Preferam un răspuns mai elegant. Collins mi-a spus că este membru DDB, însă nici asta nu contează în ecuaţia discuţiei noastre, reprezintă un detaliu.

Poate sunt subiectiv când spun că, poate, Dinamo ar fi avut nevoie de un jucător care anul trecut a fost la mondial. Fiecare are socoteala lui şi eleganţa lui. Mi-a şi fost ruşine să-i spun jucătorului că nu este dorit la Dinamo”, a explicat impresarul Cristian Hossu pentru sursa ProSport.

  • 1 milion este cota lui Collins Fai, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Pe lângă Al-Tai jucătorul a mai evoluat la Standard Liege, unde a adunat 162 de partide, reuşind 4 goluri şi 22 de pase de gol
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele