Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

”A rămas să-mi dea un răspuns”. Hervin Ongenda e dorit din nou în Superliga

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21012519/1/ongenda.jpg

Aventura lui Ongenda în Cipru s-a terminat repede. Francezul şi-a reziliat contractul cu cei de la Apollon Limsassol, formaţie pentru care a bifat puţine partide, fiind mai mult rezervă.

Crescut de PSG, mijlocaşul a impresionat în Superliga în tricoul lui FC Botoşani, fiind unul din cei mai buni străini din campionatul autohton. Patronul moldovenilor a dezvăluit că l-ar dori înapoi.

 ”M-am văzut duminică cu Ongenda. Arată perfect, are o ofertă mare din Cipru şi una din Polonia, de 20.000-30.000 de euro. Am vorbit cu el, cu nişte prieteni francezi care îl ştiu foarte bine.

Hervin mi-a plăcut foarte tare. Ar dori să vină în România, numai că diferenţa de bani faţă de ce dau alţii este prea mare. A rămas să-mi dea un răspuns până aseară (n.r. miercuri). Nu am primit, dar poate au primit colegii mei din Franţa.

I-am spus: ‘Mai vino!’. Eu aş scoate din marketing. Din 10 meciuri, sigur are cinci în care joacă bine şi devine un jucător important. Aştept oferta lui”
, a declarat Iftime, pentru Gazeta Sporturilor.

Moldovenii s-au despărţit de Ongenda la începutul lui 2022, dar după un an a devenit liber de contract.

  • 108 meciuri a jucat Hervin Ongenda în tricoul FC Botoşani, având 13 goluri marcate şi 13 assist-uri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele