Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”

A treia jucătoare care îşi prelungeşte contractul cu Dunărea Brăila

Handbal Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21215597/1/braila.jpg

Dunărea Brăila a mai prelungit, miercuri, două contracte: al interului stânga Maryia Kanaval, pe un sezon, respectiv al pivotului Nicoleta Balog, componentă a echipei naţionale, handbalista semnând pe încă doi ani.

”Sunt foarte fericită să continui să joc pentru Dunărea Brăila şi în sezonul următor. Este un loc în care mă simt acasă. Clubul este foarte serios şi face totul pentru a ne oferi condiţii foarte bune de joc pentru a ne atinge obiectivele, iar eu voi continua să muncesc din greu şi voi da tot ce pot pentru a ajuta clubul să obţină rezultatele de top pe care ni le dorim. Atmosfera din sală este uimitoare, mă bucură foarte mult şi simt energia fanilor noştri!

Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc aici şi aştept cu nerăbdare să înceapă noul sezon. Creştem ca echipă şi putem face lucruri grozave împreună. Vreau să mulţumesc preşedintelui clubului, Adrian Manole, şi întregului personal, pentru încrederea în munca mea şi pentru buna colaborare în ceea ce facem”, a declarat Larissa Araújo după semnarea contractului.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele