Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului

”A văzut Gigi Becali ceva. De asta l-a dat”. A luat ţeapă Rapid de la patronul FCSB cu jucătorul adus în Giuleşti? | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21481695/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-3.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a 24-a din Superligă.

Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 6, când apărarea gălăţenilor a gafat şi Albion Rrahmani a înscris. Meciul a fost oprit pentru 4 minute, din minutul 11, din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate în teren de suporterii giuleşteni. După reluare, oaspeţii au ratat o ocazie mare în minutul 14, când Aioani a intervenit foarte bine la Rusevic. Rapidul şi-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Burmaz. 

Ermal Krasniqi nu l-a putut învinge pe portarul Oţelului, în minutul 53, iar elevii lui Dorinel Munteanu au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, prin Cisotti. 

S-a încheiat 2-1 pentru Rapid, care este pe locul 3, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi ocupanta locului secund, CFR Cluj. Oţelul se află pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte.

După meci, au fost trase mai multe concluzii în direct la Prima Sport. Damjan Djokovic a fost dorit de mult timp de Gigi Becali, chiar de pe vremea când lua campionate în tricoul CFR-ului. Totuşi, după ce a ajuns la FCSB, patronul nu a mai fost mulţumit de el şi în această iarnă l-a cedat la Rapid. 

După meciul cu Oţelul Galaţi, fostul jucător din Liga 1, Marius Baciu, l-a analizat pe mijlocaş. El nu a fost mulţumit de randamentul arătat la Rapid şi înclină se creadă ca patronul FCSB nu s-a înşelat în privinţa lui Djokovic.

 

”A văzut Gigi Becali ceva. De asta l-a dat”

”Djokovic pe care îl ştiam că vine la pasă prea mult lângă fundaşii centrali... A evitat, l-am văzut la meciul de azi. Nu a câştigat aproape niciun duel. Foarte, foarte obosit a părut sau poate că se vede vârsta. 

Nu ştiu.. toată lumea a zis de Gigi Becali că l-a dat, dar uite că a văzut ceva. Că nu e într-un randament care să fie de FCSB. Aici nu îl vedem că s-a păcălit oarecum Gigi Becali”, a spus Marius Baciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele