Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”A venit momentul cel mai greu din istoria noastra”. O echipă din Superliga a rămas fără galerie

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21403863/1/ote.jpg

Deşi este în lupta la play-off, Oţelul Galaţi a primit o lovitură! Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu a rămas fără galerie.

După 17 ani de activitate, Steel Boys Galaţi şi Young Crew Galaţi, au anunţat că îşi suspendă activitatea pe termen nedeterminat.

”După 17 ani de activitate, multiple generaţii care au dus steagul mai departe, multe cumpene, agonie ori extaz, a venit momentul cel mai greu din istoria noastra.

Suntem nevoiţi ca noi, Steel Boys Galaţi şi Young Crew Galaţi (brigada de tineret a SBGL), să ridicăm mâna şi să spunem STOP, iar astfel activitatea grupului se suspendă pe termen nedeterminat.

Ultimele luni au condus spre această decizie radicală şi ne-au fãcut să realizăm că Steel Boys Galaţi nu mai poate livra acceaşi calitate pe scena ultra. Ce este cert si fără a fi lipsiţi de modestie, SBGL a fost unul din grupurile care şi-au pus amprenta în fenomenul ultra şi hool din România, iar aici putem enumera câteva borne importante atinse:

  • Sute de mii de km parcurşi intern şi extern pentru echipă
  • Sute de meciuri în care steagul SBGL a fost prezent pe gard, indiferent că a fost vorba de Basel, Arad sau Botoşani.
  • Sute de litri de vopsea scurse pentru zeci de coregrafii, steaguri, japoneze realizate şi expuse în peluzele în care Oţelul nostru drag a jucat
  • Punerea umărului la relansarea Oţelului încă din liga a 4-a, fiind parte integrantă in viaţa clubului
  • Singura brigadă ultra' din România care a efectuat toate deplasările pe timpul pandemiei, indiferent de riscuri
  • Printre singurele grupări din ţară care au reuşit o captură vecinilor unguri (Ferencvaros)
  • Participarea la primul FF din România.

În speranţa că am influenţat pozitiv fenomenul din România şi din Galaţi. activitatea noastră se opreşte aici. Mulţumim fraţilor de la Chişinău şi Ploieşti pentru tot suportul acordat în tot acest timp. Am avut impreună foarte multe momente de neuitat! Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în peluzã şi nu numai! Mulţumim întregii suflări oţelare!

Au fost 17 ani cu de toate. Au fost 17 ani în care ne-am susţinut echipa şi crezul neîncetat. Au fost 17 ani în care am făcut tot ce se poate face în acest fenomen şi ne mândrim cu asta!”, au transmis Steel Boys Galaţi şi Young Crew Galaţi.

Pentru Oţelul urmează un meci foarte complicat în Superliga, împotriva liderului FCSB, în deplasare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele