Ultima oră
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat

A venit nota de plată pentru şedinţa ţinută de Adrian Mititelu după partida cu Oţelul

Superliga Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21546712/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

 la finalul meciului pierdut de echipa sa în faţa Oţelului, Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

În urma şedinţei, acesta le-a interzis jucătorilor şi antrenorului Nicolo Napoli să meargă la flash-interviu. Mititelu le-a spus că doar el va vorbi după meci, însă s-a răzgândit, cel mai probabil pentru a evita o eventuala sancţiune.

FCU Craiova, sancţionată de Comisia de Disciplină după şedinţa lui Adrian Mititelu

Şedinţa drastică pe care Adrian Mititelu a avut-o nu a fost trecută cu vederea de către Comsiia de Disciplină care a decisc amendarea clubului din Bănie.

„Întârziere start joc, Lipsa jucatori la flash-interviuri – În temeiul art. 88 din Regulamentul Media, coroborat cu art. 83.7 din RD, se sancţionează clubul FC U 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Oţelul Galaţi nu a scăpat şi a fost şi ea sancţionată după meciul cu FCU Craiova.

„În temeiul art. 11.4 şi art. 13.1 din ROAF, raportat la  art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul SC Oţelul Galati cu penalitate sportivă de 5.000 lei”.

Mititelu Jr. nu a menajat pe nimeni după înfrângerea cu Oţelul

La conferinţa de presă de după meci, Adrian Mititelu Jr. a explicat cine sunt vinovaţii pentru situaţia în care au ajuns oltenii şi a dat de înţeles că lucrurile se vor schimba de acum la echipa din „Bănie”.

„Treaba se complică mai mult decât ne-am fi aşteptat. Nu trebuie, însă, să disperăm. Mai sunt 7 meciuri, eu spun că putem să ne salvăm. Sunt nişte disensiuni între jucători, am crezut că sunt nişte probleme rezolvabile, dar am ajuns să ne temem de retrogradare.

Am avut o şedinţă mai lungă cu toată lumea. Fiecare şi-a spus părerea, dar cei care iau decizii suntem noi şi trebuie să rezolvăm situaţia. S-au creat două bisericuţe la nivelul lotului. Îşi reproşează lucruri între ei şi acest lucru a distrus echipa.

Mă uit la clasament cu durere de inimă. Le-am cerut explicaţii şi le-am făcut nişte reproşuri. Tatăl meu i-a menajat foarte multe pe jucători, dar acum nu se mai pot căuta scuze în altă parte. E clar că problema e la ei. Poate să vină şi Guardiola, dacă jucători nu-şi schimbă atitudinea, e foarte grav.

Suntem în primele patru echipe din România la buget. Le-am spus foarte clar că indiferent ce se va întâmpla ei vor rămâne la această echipă. Dacă-şi făceau vreun gând de plecare şi se gândeau că vor pleca liberi în vară, se înşală amarnic. Toată lumea vorbeşte de Napoli...

Avem un nucleu de jucători care evoluează de 3 ani în Liga 1. E clar că problema nu mai e de antrenor sau de preparator fizic. E şi la ei, cum gestionează lucrurile, cum consideră că trebuie să-şi continue cariera... Această posibilă retrogradare le-ar afecta şi lor cariera.

Acum trebuie să explicăm de ce nişte fotbalişti cu talent şi calitate, cum sunt Lacroix şi Padula, să nu mai poată da două pase. Unii jucători nu se antrenează cum trebuie. Asta e problema! Nu e nici vina patronului, nici a antrenorului. Pe româneşte, fură la testele fizice!

Dacă vă dau nişte nume, o să rămâneţi mască. Sunt unii dintre cei mai buni jucători din echipă. De ce Chiţu care a dat 10 goluri în prima parte a campionatului, acum nu mai înscrie? De ce doar Bauza joacă fotbal? De ce Baeten nu se mai vede pe teren? Lipsa de antrenament!

 

Să ştie şi suporterii noştri. Măsurile vor fi confidenţiale, nu pot fi luate măsuri severe pentru că au contracte. Eu cred în continuare în ei. Faptul că au fost mai mult decât impertinenţi, nu înseamnă că nu-şi pot reveni. Dacă şi la Iaşi se întâmplă o catastrofă, deja intrăm în nişte meciuri infernale. Nu pot să-mi numesc jucătorii mercenari, dar trebuie să-i trezesc la realitate. Situaţia este foarte rea, dar se poate rezolva”, a spus Adrian Mititelu Junior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele