Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

A venit şi replica! Gigi Becali l-a măcelărit pe Cristi Balaj

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21502564/2/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-1.jpg

Preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, le ia apărarea rivalilor de la Rapid, care au fost acuzaţi de Gigi Becali de "omenii" în partidele cu Hermannstadt sau UTA Arad. Balaj i-a transmis o replică acidă latifundiarului din Pipera şi îl acuză pe acesta de furt.

Fostul arbitru a deschis "Cutia Pandorei", iar acum a venit şi replica lui Gigi Becali, care nu l-a menajat pe Balaj.

"Hai să îţi spun ceva. Balaj să vorbească despre Meme sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. Care e treaba lui Balaj? El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

”Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat şi pentru că erau preocupaţi de alte echipe. Fiecare gândeşte şi vorbeşte după cum trăieşte. El (n.r. - Gigi Becali) spunea şi sezonul trecut că merita campionatul şi să joace în Champions League.

Păi ai jucat în Conference şi ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), şi nu din cauza arbitrilor români, aşa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorinţa de a face presiune şi de a crea o imagine deformată, ca atunci când arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanţă? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi şi de arbitraj, atunci ţi-ai merita soarta. Eu cred că funcţionează presiunea, arbitri sunt oameni şi ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declaraţii pentru a-şi pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconştientului unui arbitru apar anumite scurt-circuite care aduc decizii greşite”, declarase, anterior, Cristi Balaj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele