Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

A venit vremea revanşei! Dacă trece de Pyunik, CFR Cluj va juca cu Dudelange, în preliminariile Champions League

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20772894/1/dud.jpg

CFR Cluj – Pyunik Erevan, returul primei faze preliminare a Ligii Campionilor, este transmis în direct de către Prima Sport 1, miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30. Eventualele goluri, ratări sau alte acţiuni importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.primasport.ro. De asemenea, partida poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Campioana României a dezamăgit în meciul tur de la Erevan, care s-a terminat 0-0. Ardelenii au avut o posesie superioară de 55 % faţă de 45 % şi un raport categoric, în favoarea lor, al şuturilor la/pe poartă în comparaţie cu armenii: 12 şuturi la poartă faţă de doar două, respectiv 5 execuţii cadrate faţă de doar una.

Dacă îi vor elimina pe armeni, CFR Cluj va evolua în turul II preliminar cu Dudelange. Luxemburghezii au trecut de campioana Albaniei, FK Tirana, cu o dublă victorie, 1-0 şi 2-1.

 

Dudelange, un nume care provoacă amintiri de coşmar în Gruia

Echipa lui Dan Petrescu a suferit două înfrângeri umilitoare, 2-3 şi 0-2, în sezonul 2018 - 2019, în play-off-ul Europa League şi cu siguranţă vrea să îşi ia revanşa în faţa luxemburghezilor. Dudelange este campioana Luxemburgului şi a câştigat titlul de 16 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri