Ultima oră
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden

”A visa nu costă nimic”. Bogdan Lobonţ, entuziasmat că a primit oportunitatea de a antrena Rapidul

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21561984/1/lobont-fc-rapid.jpg

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid, după ultimele rezultate dezastruoase.

Marţi, în urma unei şedinţe maraton, conducătorii din Giuleşti şi antrenorul italian şi-au strâns mâna. Ruptura vine după ce Rapid a ajuns la patru înfrângeri consecutive şi este singura echipă din România care nu a obţinut niciun punct după finalul sezonului regular.

În locul lui Bergodi a fost numit, cel puţin până la finalul sezonului, Bogdan Lobonţ, care va fi ajutat de Adrian Iencsi.

Debutul lui Lobonţ va fi ”de foc”, contra celor de la FCSB. Partida este sâmbătă, de la ora 20:30, pe Prima Sport 1.

 

”Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Acelaşi entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câştigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplăteşte. Mai devreme sau mai târziu vom reuşi să câştigăm şi un campionat”,
a scris fostul portar pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele