adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

AC Milan a primit două oferte pentru cumpărarea clubului

AC Milan Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20702620/1/twitter-6.jpg

AC Milan a primit două oferte de cumpărare a clubului deţinut de fondul american de investiţii Elliot Management, a anunţat, marţi, preşedintele Paolo Scaroni, informează AFP.

"Înţeleg că sunt două oferte şi avem nevoie de timp pentru a le înţelege bine şi pentru a le compara", a spus oficialul rossonero.

La jumătatea lunii aprilie, L'Equipe a scris despre interesul unui fond de investiţii cu sediul în Bahrain, Investcorp, pentru posibil viitoarea campioană a Italiei. Acest interes nu a fost niciodată confirmat de fondul respectiv, de club sau de actualul proprietar.

Mai recent, presa italiană a relatat discuţii cu un alt potenţial candidat la achiziţie, fondul de investiţii american RedBird Capital Partners, dar nici de data aceasta nu a existat vreo confirmare oficială.

Elliott Management a achiziţionat clubul milanez în 2018, deoarece proprietarul său de la acea vreme, omul de afaceri chinez Li Yonghong, nu a putut rambursa un împrumut. Fondul de investiţii nu a ascuns niciodată faptul că intenţionează să vândă pe termen mediu acest gigant al fotbalului italian (18 titluri de campion, şapte trofee ale Ligii ale Campionilor), deţinut de Silvio Berlusconi până în 2017.

Cu două etape rămase de jucat din acest sezon, AC Milan ocupă primul loc în clasament, cu 80 de puncte, iar rivala Inter Milano este pe locul 2, cu 78 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele