Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

AC Milan – Genoa, în direct la Look Sport+, vineri, de la 22:00. Programul transmisiunilor Look Sport din Serie A

Serie A Publicat pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20674333/1/profimedia-0653050398.jpg

AC Milan – Genoa se joacă vineri, de la ora 22:00, în direct la Look Sport+. Partida din etapa a 33-a, din Serie A, poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro. De asemenea, cele mai importante faze ale meciului vor fi redate video de către site-ul www.looksport.ro.

AC Milan – Genoa, în direct la Look Sport+, vineri, de la 22:00

AC Milan a ajuns într-o situaţie dificilă. Lidera formală din Serie A nu mai este favorită la câştigarea campionatului, după ce a remizat alb, în ultimele două etape consecutive, contra formaţiilor Torino şi Bologna. Rivala concitadină Inter se află la două lungimi în spate, dar cu un meci mai puţin. ”Diavolii” nu îşi mai permit încă un pas greşit în faţa ocupantei locului 19 retrogradabil, penultimul din clasament.

Cu doar 22 de puncte câştigate, Genoa se află la egalitate cu Venezia, care are un joc mai puţin disputat (31). Echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, ocupă locul 17, primul care asigură menţinerea în Serie A, cu 25 de puncte acumulate în 32 de jocuri disputate. Deşi părea la un moment dat retrogradată cert ca şi ”lanterna” Salernitana, Genoa a ajuns din nou să spere la salvare. Iar orice punct cu AC Milan poate cântări decisiv în evitarea retrogradării în Serie B.  

AC Milan s-a impus în deplasarea din tur la scor de neprezentare. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima oară în optimile Cupei Italiei, unde tot ”diavolii” au avut câştig de cauză, cu 3-1, însă după prelungiri. De altfel, în ultimele zece confruntări oficiale dintre cele două echipe, Genoa a reuşit să câştige doar o singură dată şi să obţină alte două remize. Restul partidelor au fost adjudecate de milanezi.

Programul transmisiunilor Look Sport din Serie A, etapa a 33-a:

Vineri, 15 aprilie

  • 20:00: Spezia – Inter, live la Look Sport+;
  • 22:00: AC Milan – Genoa, live la Look Sport+;

Sâmbătă, 16 aprilie

  • 13:30: Cagliari – Sassuolo, live la Look Sport 2;
  • 15:30: Sampdoria – Salernitana, live pe www.LookSport.ro/PPV1;
  • 15:30: Udinese - Empoli, live pe www.LookSport.ro/PPV2;    
  • 17:30: Fiorentina – Venezia, live la Look Sport+;
  • 19:30: Juventus- Bologna, live la Look Sport;
  • 21:45: Lazio – Torino, live la Look Sport;

Luni, 18 aprilie

  • 20:00: Napoli – Roma, live la Look Sport+;
  • 22:00: Atalanta – Verona, live la Look Sport 2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele