Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

AC Milan pune pe banca tehnică un nume surpriză la meciul cu Napoli, după ce Stefano Pioli a fost confirmat cu Covid

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19598305/1/pio.jpg

Cei de la AC Milan au dat un comunicat de presă, prin care au anunţat că antrenorul Stefano Pioli a fost depistat sâmbătă dimineaţa cu Coronavirus. Acesta se simte bine şi a fost plasat în izolare.

Liderul din Serie A avea programat sâmbătă după-masa un antrenament, care a fost anulat. De luni lucrurile vor reveni la normal, în vederea pregătirii următorului meci de campionat, contra celor de la Napoli.

"AC Milan anunţă că Stefano Pioli a dat rezultate pozitive în urma unui test rapid efectuat în această dimineaţă. Autorităţile sanitare au fost informate, iar antrenorul, care în prezent nu prezintă simptome, a intrat în carantină la domiciliu. Toate celelalte teste efectuate de echipă şi personal au fost negative. Drept urmare, sesiunea de antrenament de astăzi a fost anulată. Antrenamentele de dinaintea meciului cu Napoli se vor relua luni, sub rezerva verificărilor prevăzute în protocolul federal.", este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Pe banca tehnică la meciul cu Napoli va sta Daniele Bonera (39 de ani), fost fotbalist al ”rossonerilor”, care face parte din staff-ul lui Pioli.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele