Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Academica Clinceni a transferat un fundaş macedonean, cu o zi înainte de meciul cu FCSB

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 8 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20597792/1/rufa.jpg

Academica Clinceni a anunţat marţi, transferul jucătorului Agron Rufati, care a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate.

Rufati este fundaş dreapta, în vârstă de 22 de ani, şi poate juca şi în centrul apărării. Junioratul l-a făcut la Dinamo Zagreb, iar primele meciuri la seniori, în campionatul Croaţiei, le-a jucat pentru Istra 1961, la 19 ani. După doi ani şi jumătate a ajuns la Zoria Lugansk, în Ucraina. În timpul petrecut în Ucraina a reuşit să joace o finală de cupă. A pierdut, cu 1-0, ultimul act al Cupei Ucrainei, în primăvara anului trecut, în faţa echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Timp de 4 ani, începând cu 2018, a avut o prezenţă constantă în echipa naţională de tineret a Macedoniei de Nord.

Rufati a evoluat în patru meciuri şi în UEFA Youth League, pentru Lokomotiva Zagreb, când se afla în ultimul an de juniorat. În acel sezon a întâlnit în dublă manşă pe Dinamo U19. Croaţii au trecut mai departe după o victorie cu 2-0, la Bucureşti, şi un egal, 2-2, acasă. În sezonul precedent a jucat şi în Europa League, în confruntarea pierdută de ucraineni cu 3-0, la Leicester.

"Este o nouă provocare pentru mine. Mă bucur că am ajuns în campionatul României. Ştiu că este un campionat destul de puternic. Am venit aici cu speranţă şi cred că putem să scoatem echipa din zona în care se află şi să o ducem cât mai sunt în clasament. Nu sunt deloc speriat că, în acest moment, Academica Clinceni se află pe ultimul loc. Este o provocare pe care am acceptat-o. Am mai fost în România şi a fost chiar bine. Cu ceva timp în urmă am jucat în UEFA Youth League împotriva lui Dinamo şi am câştigat", a spus noul jucător al ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri