Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa

Academica Clinceni are două victorii consecutive! Declaraţia lui Falub după debutul cu succes: „Sunt un pic surprins”

Academica Clinceni Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20501710/1/adrian-falub.jpg

Academica Clinceni a reuşit să se impună în deplasarea de la FC „U” Craiova, 2-1, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro

Adrian Falub are parte de un debut perfect pe banca ilfovenilor, obţinând o victorie importantă. Este al doilea succes consecutiv pentru Clinceni şi acum a trecut peste Dinamo în clasament, care a căzut pe ultimul loc în Casa Liga 1. 

„Am obţinut o victorie meritată. Am ştiut să îi blocăm foarte bine. Am avut ocaziile cele mai clare, puteam să mai marcăm. Am făcut ceea ce ne-am propus, avem nevoie de puncte.

Să vă spun sincer, sunt un pic surprins... mă aşteptam să fie mai multe greşeli sau mai multe dificultăţi în exprimare, pentru că nu este un sistem de joc foarte uşor de pus în aplicare. Dar sunt jucători care au experienţă, inteligenţi şi, după trei antrenamente, am reuşit să facem câteva lucruri care ne-au ajutat astăzi.

Am blocat-o pe benzi pe Craiova, au adus centrări puţine şi n-au fost foarte utile pentru vârfuri, au jucători foarte buni la cap, precum Compagno. Am reuşit să blocăm construcţia lor, în prima repriză am dat gol după o acţiune de presing. 

N-am oferit mult spectacol, dar ca organizare a fost o victorie meritată. Ştiu că primul lucru şi cel mai uşor lucru de schimbat la fotbal e starea de spirit. Fizic şi tehnic e greu să schimbi ceva. Dar starea de spirit se poate schimba într-o zi. S-a schimbat acţionariatul, s-au făcut nişte promisiuni şi s-a schimbat starea de spirit. Jucătorii au calitate, dar aveau nevoie de o motivaţie.

Va fi dificil pentru noi, întâlnim în etapa următoare Voluntari, o echipă în formă, care joacă mai pragmatic decât noi. Din punct de vedere fizic, va fi dificil să jucăm. Am jucat două meciuri din moral, din entuziasm, dar sper să ne putem recupera până la următorul meci”, a spus Adrian Falub. 

 

mail-share icon Email
viewscnt