Ultima oră
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025
Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită
VIDEO | Corvinul - Csikszereda 3-1. Ciucanii au un final de play-off foarte slab VIDEO | Corvinul - Csikszereda 3-1. Ciucanii au un final de play-off foarte slab
”Vedem dacă va accepta”. FCSB vrea să îşi asigure serviciile unui fotbalist experimentat ”Vedem dacă va accepta”. FCSB vrea să îşi asigure serviciile unui fotbalist experimentat

Academica Clinceni iernează pe ultimul loc. Reacţia lui Adrian Falub. ”Depinde ce vrem să facem şi cât putem să facem”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20514019/1/adrian-falub.jpg

Chindia Târgovişte s-a impus cu 1-0, în deplasare, la Giurgiu, contra celor de la Academica Clinceni. Formaţia lui Emil Săndoi stopează astfel o serie de şase partide la rând fără victorie şi se dinstanţează de ultimele locuri din clasament.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care ambele echipe şi-au creat câteva faze periculoase. Actul secund a debutat cu ilfovenii la cârmă, dar de marcat au făcut-o adversarii, prin Neguţ, care s-a desprins dintre doi adversari şi a finalizat cu un şut din interiorul careului.

Academica a terminat partida în 10 oameni. Gavra a văzut direct cartonaşul roşu, meritat, după ce l-a lovit peste ceafă pe Ioniţă.

La flash interviuri, Adrian Falub s-a declarat dezamăgit de acest eşec şi a punctat faptul că adversarii nu au arătat foarte mult, ambele formaţii fiind departe de a face un meci bun. Tehnicianul speră ca cei de la Clinceni să îşi revină din anul următor.

"Am pierdut 3 puncte importante împotriva unei echipe care nu a arătat foarte mult, dar cred că a fost un meci slab de ambele părţi. Nici noi, nici ei nu au jucat cine ştie ce, un meci echilibrat, fără ocazii de poartă, fără posesie foarte multă din partea ambelor echipe, un meci care, dacă se termina 0-0, cred că era un rezultat mai normal.

Dar am pierdut în urma unei greşeli, pe care am făcut-o pe final, am judecat o fază greşit. Ce puteam obţine maxim din acest meci era un puncct şi trebuia să-l luăm. Dacă nu faci greşeli personale, poţi să iei un punct. E inadmisibil ce a făcut Gavra (n.r. a luat direct cartonaş roşu în prelungiri). La două minute după ce intri să-ţi loveşti adeversarul, nu se poate aşa ceva.

Depinde ce vrem să facem şi cât putem să facem. Depinde ce vor finanţatorii. Cred că avem un nucleu de jucători buni, iar cu câteva întăriri, putem să fim un grup foarte bun. Pe mine mă interesează partea sportivă, nu cine dă banii.

Eu nu am nicio treabă cu domnul Chirilă. El are probleme cu cei de la club, nu am eu treabă. Nu ştiu exact situaţia tuturor jucătorilor, de asta am zis că o să vedem. În momentul de faţa, cred că nucleul de jucători e bun, iar cu 3-4 achiziţii putem să fim competitivi"
, a spus Falub, la finalul partidei.

Academica Clinceni rămâne ultima clasată, cu 11 puncte, în timp ce Chindia este pe 11, cu 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt