Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Academica Clinceni, în pericol să nu termine campionatul! Primarul Adrian Budeanu, declaraţii puternice: ”Există riscul, din cauza datoriilor”

Academica Clinceni Publicat pe 18 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20608901/1/academica-clinceni.jpg

Academica Clinceni a anunţat, prin vocea primarului Adrian Budeanu, că există posibilitatea să nu termine campionatul din Casa Liga 1. Din cauza datoriilor, clubul poate intra în incapacitatea de a mai continua activitatea, fie şi până la finalul sezonului.

Deşi există discuţii cu anumiţi oameni de afaceri, edilul Clinceniului a afirmat că sunt şanse mari ca echipa să dispară. În altă ordine de idei, un lucru e sută la sută sigur. Dacă Academica Clinceni va pica în Liga a 2-a şi nu va putea activa soluţia insolvenţei, atunci se va desfiinţa.

Există riscul să nu terminăm campionatul din cauza datoriilor. (...) Sunt discuţii cu alţi oameni, plăţi minore, dar nu suficient pentru a acoperi toate datoriile. Nu este nimic concret în ceea ce priveşte preluarea pachetului majoritar de către cineva.

Există şanse să nu luăm licenţa. Sunt datorii mari la ANAF, la jucători, la Ilie Poenaru şi Marian Dună. Săptămâna viitoare trebuie să efectuăm plăţi, altfel riscăm depunctarea.  Am avut tot felul de promisiuni care n-au fost respectate. Inclusiv Liga ne-a promis că ne ajută cu sprijin financiar, chiar şi televiziunile, dar, momentan, sunt doar vorbe.

Dacă retrogradăm în Liga a 2-a şi nu intrăm în insolvenţă, nu vor exista resurse financiare. Dacă picăm, mai mult ca sigur ne desfiinţăm”, a declarat edilul pentru PlaySport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri