Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Accident mortal în ultima etapă din Dakar. Şi ediţia din acest an devine îndoliată

Auto-Moto Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20552341/1/dakar.jpg

O noua tragedie a avut loc în timpul raliului din Dakar. Un mecanic francez a murit într-un accident în care a fost implicat un vehicul de asistenţă şi o camionetă locală.

Potrivit autorităţilor, accidentul a avut loc la kilometru 234. Şoferul maşinii aparţinea echipei PH Sport, Quentin Lavalee, din Franţa, şi a decedat în impact. Avea 20 de ani. 

Pasagerul său, belgianul Maxime Frere, a fost rănit şi a fost transportat la spitalul din Jeddah, Arabia Saudită. Era conştient. 

GYENES, LOCUL 43 ÎN ULTIMA ETAPĂ A RALIULUI DAKAR. EL A ÎNCHEIAT COMPETIŢIA PE POZIŢIA 40

Sportivul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 43 în ultima etapă a Raliului Dakar, vineri, cursă pe distanţa de 516 kilometri, desfăşurată între Bisha şi Jeddah.

La clasa Original by Motul (fără asistenţă tehnică), Gyenes a ocupat locul patru.

 

Românul a încheiat competiţia pe poziţia 40 în clasamentul general la moto şi pe locul 5 la general la Original by Motul. Raliul Dakar a fost câştigat la moto de britanicul Sam Sutherland.

Anul trecut, Gyenes a încheiat Raliul Dakar pe locul 23 la general la moto şi pe 2 la Original by Motul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele