Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

"Această ediţie de Champions e foarte crudă". Reacţia lui Xavi după egalul cu Inter

Champions League Publicat pe 13 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20887019/1/profimedia-0722423811.jpg


Egalul de pe teren propriu cu Inter Milano, 3-3, a scos Barcelona în proporţie de 99% din calculele calificării în optimile Ligii Campionilor, iar Xavi a încercat să găsească motivele pentru evoluţia slabă a elevilor săi.
 
Capabilă să obţină doar un punct după un gol marcat de Robert Lewandowski în prelungirile partidei, Barcelona a fost la un pas să piardă, iar jocul nu a mers mai deloc. La finalul celor 90 de minute, Xavi a vorbit despre lipsa intensităţii, dar şi despre erorile personale care au costat foarte mult echipa blaugrana în această ediţie a Ligii Campionilor:
 
"Această ediţie de Champions e foarte crudă. Am încasat multe goluri în a doua repriză. Prima a fost din nou bună. E crudă încă de la Munchen, trecând prin Milano şi astăzi, la fel. Am meritat mai mult, însă asta înseamnă Champions League. Ar fi trebuit să facem acelaşi meci din prima repriză, cu aceeaşi intensitate şi ritm. Trebuie să mergem înainte. 
 
Fotbalul este un joc al erorilor şi astăzi nu ne-am apărat bine. În prima repriză a fost o intensitate excelentă. Trebuia să continuăm aşa, dar am plătit scump erorile. Erori extrem de grave care ne-au costat meciul. 
 
Poate că procesul în Europa e mai amplu decât ce credeam noi. Cred că aşezarea a fost bună, poate însă nu am reuşit să transmit pe parte de intensitate în a doua repriză. Dacă eşuează apărarea, eşuez şi eu. Dacă eşuează Pique sau Busquets, eşuez şi eu, ca antrenor. Îmi asum toată responsabilitatea. Am vorbit deja de intrările astea în a doua linie la Barella. 
 
Ca şi fan sunt extrem de trist şi simt puţină furie. Anul trecut nu a mers nimic, dar anul acesta da. Au fost erorile noastre. Noi am lăsat competiţia să ne scape din mână, de asta e mai dureros. 
 
Trebuie să le cerem iertare fanilor. Nu puteam eşua şi asta am făcut. Meritau o victorie pentru ambientul făcut. A fost minunat publicul, păcat că nu am reuşit să ne ridicăm la acelaşi nivel. Mai rămân competiţii pentru ca echipa să funcţioneze şi acest sezon să fie bun, obiectivul e în continuare să câştigăm trofee", a declarat Xavi, citat de Mundo Deportivo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri