Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Achraf Hakimi, inculpat pentru viol! Ce se va întâmpla cu fundaşul lui PSG

PSG Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21041371/1/profimedia-0759816372.jpg

Fotbalistul marocan al echipei PSG, Achraf Hakimi, a fost incupat joi pentru viol, a anunţat Parchetul din Nanterre, potrivit AFP.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost audiat, joi, de anchetatori din Hauts-de-Seine, iar apoi a fost inculpat şi plasat sub control judiciar.

Vineri, fotbalistul a participat la antrenamentul echipei PSG.

Hakimi este acuzat de o tânără de 24 de ani că a violat-o, sâmbăta trecută, la locuinţa jucătorului, din Boulogne-Billancourt.

Lovitură grea primită de Achraf Hakimi. Soţia sa vrea să divorţeze

Fotbalistul marocan al echipei Paris Saint-Germain, Achraf Hakimi, trece printr-o perioadă grea în viaţa personală. El este acuzat de viol de o tânără de 23 de ani, dar se confruntă şi cu un proces de divorţ iniţiat de soţia sa, actriţa spaniolă Hiba Abouk.

Potrivit presei spaniole, actriţa cunoscută în special în Spania pentru serialul El Principe, a început procesul de divorţ de mai multe săptămâni, fără vreo legătură cu acuzaţia de viol cu care se confruntă fotbalistul.

Însă, Achraf Hakimi ar fi profitat să o cheme pe tânăra de 23 de ani acasă la el, deoarece era singur, soţia sa fiind la Dubai alături de copiii lor.

Actriţa le-ar fi spus deja rudelor situaţia sa şi un motiv ar fi şi diferenţa de vârstă (ea are 36 de ani şi el 24 de ani). Dar un alt motiv este că Hiba Abouk vrea o viaţă liniştită, acasă, în familie, în timp ce fotbalistul se gândeşte doar cum să meargă la petreceri.

Cea mai bună dovadă că relaţia dintre cei doi nu trece prin cel mai bun moment este că nu au mai postat în social media fotografii împreună din octombrie anul trecut.

Un detaliu care nu a fost trecut cu vederea de fani, mai ales că fotbalistul şi actriţa îşi declarau des dragostea în public.

Achraf Hakimi şi Hiba Abouk formează un cuplu din 2018 şi au doi copii: Amin şi Naim, născuţi în 2020 şi 2022.

Presa franceză a anunţat că fotbalistul marocan este vizat de o plângere de viol depusă de o tânără de 23 de ani, pe care a invitat-o la el acasă, după ce a cunoscut-o pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele