Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Acord între Bayern Munchen şi Juventus pentru De Ligt! UPDATE: Mutarea, anunţată oficial

Bayern Munchen Publicat pe 19 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20779433/1/dlg.jpg

UPDATE marţi (19 iulie), ora 21:48: Fundaşul Mathijs de Ligt a plecat de la Juventus şi a fost cumpărat de Bayern Munchen, într-o tranzacţie care îi va costa pe bavarezi 77 milioane de euro.

Fundaşul olandez Matthijs de Ligt va fi în următorii cinci ani jucătorul lui Bayern Munchen. Gruparea din Bundesliga va plăti 67 de milioane de euro plus alte 10 milioane sub formă de bonusuri. De Ligt (22 de ani) este văzut ca urmând să fie unul din jucătorii care vor compune coloana vertebrală a noului Bayern.

Olandezul a plecat de la Ajax la Juventus în 2019, când italienii au plătit aproape 85 de milioane de euro.


Informaţiile iniţiale 

Bayern Munchen a ajuns la un acord verbal cu Juventus Torino pentru transferul lui Matthijs de Ligt pentru o sumă care ar putea ajunge la 80 de milioane de euro, susţine The Guardian.

Potrivit sursei citate, Juventus ar urma să primească 70 de milioane de euro, plus alte sume variabile în funcţie de performanţă.

S-a ajuns la acord după o zi de discuţii între cluburi şi De Ligt, care şi-a dat acordul şi s-ar pregăti să semneze un contract valabil până în 2027.

De Ligt este legitimat la Juventus Torino din 2019.

Lewandowski şi-a luat adio de la Bayern

Robert Lewandowski şi-a luat adio de la fanii de la Bayern Munchen, el urmând să plece la FC Barcelona.

Cele două cluburi au confirmat un acord de principiu pentru transferul atacantului polonez, sâmbătă.

Lewandowski, în vârstă de 33 de ani, joacă pentru Bayern din 2014.

”Sunt mândru de ceea ce am realizat împreună. Mai presus de toate, aş dori să le mulţumesc fanilor pentru că voi sunteţi cei care faceţi din Bayern un club atât de special. Sunt privilegiat că am petrecut 8 ani minunaţi cu acest club şi cu suporterii săi şi asta va rămâne pentru totdeauna în inima mea”, a scris Lewandowski pe Instagram.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele